Jos elät feminiinisessä syklissä, sinun tulee hiljentyä ja levätä enemmän, luoda visioita tulevaisuudesta, ehkä lukea, hoivata itseäsi.
Silloin on tarpeen antaa itselleen tämä tila ja tiedostaa se.
Olet silloin synnyttämässä jotakin tärkeää, ja aikasi on paneutua siihen mitä todella tahdot synnyttää.
---Namaste---11.11.11 on hyvä aika myös tunnistaa omat syklinsä ja jalostaa itseään tuntemaan niitä,ja ymmärtämään muiden erinlaisuutta. Näin pääsemme lähemmäs uutta aikaamme.
Suuri paraneminen voi alkaa kun kaikki tunnistaa omat sylklinsä ja toimii harmonisesti
Vanhentuneet ovat käsitteet siitä että feminiinen energia on hoivaamis enegiaa,tämä on eri käsite.
Feminiininen energia on passiivista energiaa, joka antaa tilan asioille ,ja kukoistaa ,luoden henkistä ja eteeristä kasvua eteenpäin, jonka jälkeen maskuliininen energia on aina toimeenpanija, ja tuottaa jo materiatasolle tämän energian.
Toisaalta feminiininen on kuitenkin se joka tavallaan kylvää siemenen, ja maskuliininen on se kasvava energia.
Tämän ymmärtäminen että jokaisessa elävässä on feminiininen ja maskuliininen kiertonsa, avaa ymmärryksen että asiat tapahtuvat jonkunlaisissa sykleissä.
Välillä feminiininen energia on tärkeämpi.
Parannus työssä se ilmenee siinä että ihminen tarvitsee lohduttajaa, passiivista kuuntelijaa tai vain jotakin ihmistä joka kykenee olemaan läsnä, kuin tarjotakseen sylin potilaalle.
Mielenterveyshoidossa tämä on tärkeää siksi, että feminiininen energia on kuin ”kohtu”, jossa voi valmistaa itseään vahvistaakseen omia voimiansa, näin esimerkiksi kyseinen potilas, jolla ei ole ollut itsellään tasapainoista kontaktia omaan maskuliinisyyteen tai feminiinisyyteen saa aikaa terapeutin joka kuuntelee luona eheyttää näitä puolia itsessään.
Hänellä on oikeus itkeä, kertoa mistä vaan. Siinä on hetki jolloin hän saa puhua vaan itsestään ja niistä asioista mitä on ajatellut.
Ei edes tarvitse olla näkyvää ongelmaa välttämättä tähän, feminiininen energia on passiivista kuuntelevaa ja ymmärtävää, ja luonnon lain mukaan se herättää sitten maskuliinista eli toimeliasta energiaa.
Kun hoitaja, olkoon hän siis mies tai nainen on passiivinen, läsnä oleva, ymmärtävä jne.. (feminiininen enegia), hän jo tällä tavalla automaattisesti herättää potilaassa, joka terapia istunnon aikana puhuu tai tekee muuta(toimintaterapia yms ) maskuliinisen toimivan energian.
Näin potilas omalla maskuliinisella paranemisen energiallaan pääse taas sykliin missä vallitsee feminiininen passiivinen energia milloin hän on ehkä jo parantunut jos asiat käy nopeasti ,tai parantumassa.
Ja tulee aika jolloin hoitajan on otettava siis maskuliininen energia käyttöönsä, se tapahtuu silloin kun potilas siirtyy feminiiniseen sykliinsä. Hän kohtaa omia feminiinisiä ja maskuliinisia energioitaan niin kauan kunnes löytää niiden tasapainon ja tunnistaa niiden syklit.
Tähän hyvä esimerkki on vaikka maanisdepressiivisyys.
Tämä ihminen joka kärsii tämänkaltaisesta häiriöstä ,on jollain tavalla epätasapainossa feminiinisen ja maskuliinisen energiansa kanssa.
Kyse voi olla myös siitä että ei esimerkiksi tunnista ollenkaan tätä feminiinistä tai maskuliinista energiaa itsessään, että siis henkilö on täysin epätietoinen siitä tai siitä millaisissa sykleissä ne toimii.
Tärkein tieto on se kuitenkin , että jokaisella ihmisellä on omanlaisensa sykli aktiivisen ja passiivisen energian ilmentämisessä.
Tätä voimavaraa kun ihminen ei tunnista, ja yrittää matkia muiden ihmisten syklejä, hän sairastuu.
Syklit toimivat hienovaraisesti oman olemuspuolemme ehdoilla ja sitä kautta ne itse asiassa vasta toimii. Itse tuntemus on tärkeää siis tässäkin asiassa.
Sen tähden feminiininen energia on mielenterveyshoidossa tärkeämpi, että suuremmalla mittakaavalla ajatellen, se synnyttää potilaassa itsessään parantavan voimavaran , joka alkaa maskuliinisesta syklistä(aktiivinen) ja hiljenee feminiinisen syklin vallitessa.
Tulee myös hetki jolloin nämä ovat yhtä, ja silloin kaikki tuntuu helpolta ja menee ”kuin vettä vaan” .Ja olisi helppoa ja ideaalia että ne olisivatkin koko ajan yhtä, mutta jo sen ymmärtäminen että kumpainenkin seuraa toisiaan ollakseen yhtä on yhtä tärkeää ja luonnollista kuin se että ne olisivat jatkuvasti yhtä. Ja sitten kun pääset siihen että ne ovat jatkuvasti yhtä, alkaa syklit uudelleen, mutta eri tasoilla.
Täydellisyys tässä asiassa siis koostuu siitä että tunnistaa syklit, ilman että yrittää viedä niitä tietoisesti eri suuntiin.
Jos elät feminiinisessä syklissä, sinun tulee hiljentyä ja levätä enemmän, luoda visioita tulevaisuudesta, ehkä lukea, hoivata itseäsi.
Silloin on tarpeen antaa itselleen tämä tila ja tiedostaa se.
Olet silloin synnyttämässä jotakin tärkeää, ja aikasi on paneutua siihen mitä todella tahdot synnyttää.
Voit vaikka kirjoittaa sen ylös tai mietiskellä sitä. olla passiivinen, antaa sen vaan tapahtua. Jos et tiedä mitä tahdot , niin voit pyytää tai toivoa tai rukoilla että tuntisit itsesi paremmin.
Kun olet käyttänyt feminiinisen syklisi energiat hyviin mielikuviin ja asioihin, niin luonnollisesti maskuliininen sykli alkaa toteuttaamaan ja ilmentämään niitä asioita elämääsi. Tähän voit luottaa - Se on luonnon laki.
Ja siis tämä kaikki tapahtuu sinussa tiedostat sitä tai et.
Stressiä ilmenee nykypäivänä sen tähden että ihmiset puskevat maskuliinista energiaa sykleihinsä jolloin feminiinisen energian tulisi vallita. Kun juokset hiki hatussa tai yrität tehdä liikaa kerralla, vaikka sinun tuli solaa levossa ja passiivisena, mikään ei onnistu ja asiat toimivat sinua vastaan. Tämä johtaa sairauksiin.
Ahdistusta tai masennusta voi ilmetä sykleissä jolloin maskuliininen energia tukahdutetaan feminiinisellä energialla.
Jos olisi aika toimia, niin tukit kaikki energiasi jos jäät vain istumaan. Tämä luo jämähtänyttä energiaa, mistä on vaikea päästä irti ja se vaatii taas aivan uudenlaisen työn toipuaakseen.
Ja mitä enemmän ihminen passivoituu, hänestä lopulta sammuu elämisen kipinät, mitkä johtavat myös sairauksiin.
KUINKA SYKLIT SITTEN TOIMIVAT?
Tämä on täysin yksilöllistä.
painotan vielä kerran. Ihan eri kaltaisesti eri ihmisillä.
On toki olemassa laajempi sykli mikä toimii kaikkien ihmisten hyväksi, mutta se on ihan eri asia, oma syklinsä tulee ymmärtää ensin kokonaisuudessaan, niin laajempi sykli aukeaa vasta sinulle sen jälkeen.
Kuuluuko syklit hormooni kiertoon? Vastaus: Ei,
hormonaaliset syklit ovat asia erikseen, toki kaikki vaikuttaa kaikkeen, mutta kyse on meidän ihmis energia syklistä, kuinka energia toimii meissä.
Onko feminiininen enemmän naisilla js maskuliininen enemmän miehillä? Vastaus: Ei, molemmilla on samat. Se on kuin kysyisi että onko joo enemmän kuin nainen ja ei enemmän kuin mies. Feminiininen tarkoittaa aika pysähtyä ja /tai kukoistaa, maskuliininen on toimintaa.
Naisilla voi olla mahdollisesti enemmän tarvetta feminiinisen energiansa ilmentämiseen kun taas miehillä maskuliinisen energiansa ilmentämiseen , ja täten syklien pituus voi olla eri kaltainen, mutta tämääkään ei ole mikään sääntö tämä on enemmänkin dualistinen uskomus.
Sen oivaltaminen että meissä kaikissa on molemmat ja niiden tasapainottuminen on päämäärä, ja tasapainolla tarkoitan että ne toimivat harmonisesti meidän oman luontaisen rytmin mukaan harmonisesti yhdessä.
Tärkeintä on myös kunnioittaa muiden syklejä ja tiedostaa että ne ovat erinkaltaisia. Et voi änkeä kaikkia samaan pakettiin toimimaan haluamallasi tavalla. tämän tähden ongelmia on syntynyt ihan maailman laajuisesti esim. työ elämässä, kun ihmiset yrittävät toimia tavalla mikä ei heille toimikkaan.
Jos työsi ei kunnioita syklejäsi eli väsyttää tai tylsistyttää sinua jatkuvasti ,jotain työpaikalla tulisi muuttaa.
Kaikki me voimme vaikuttaa tähän uuteen maahan sillä että tunnistamme syklimme, ja teemme työn niiden mukaisesti.
Keino tehdä parempi maailma alkaa itsetuntemuksesta. Aina ero tai lopettaminen ei olekaan ratkaisu, vaan voit myös muuttaa työyhteisöäsi ymmärtämään tämän asian.
Siihen auttaa jo rukous, ja esim visualisointi feminiinisessä syklissä että tämä tapahtuisi. Muista aina pyytää kaikkein korkeampaa apua, se auttaa. Lisäksi alkulähteen viisaus on nyt niin ulottuvillamme, että sieltä vaan ammentamaan!
Kukaan muu ei voi tehdä sitä puolestasi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti