perjantai 12. lokakuuta 2012

Kristusenergiaa



Elämä on... Elämä on!

Tänään olen taas päässyt osalliseksi niin ihanista asioista ja energioista, että kellun vaaleanpunaisessa pilvessä koko päivän.
Tein aamusella hoitoa ihmiselle, ja tuossa hoidossa pääsin osalliseksi kristusenergiasta. Rakkautta, lempeyttä, rakkautta, kirkkautta.... voi, miten tuon nyt kuvailisi. Niin kerrassaan ihana energia ja tunne, että ei ihmissanoin taas ole helppo kuvailla. Tunsin, kuinka huoneeseen laskeutui jokin hyvin kirkas valo, ikäänkuin valopallo joka aukeni sitten isoksi valoksi. Se oli niin kirkas, että se valaisi koko huoneen ääriään myöten. Jeesus, tunsin. Se oli Jeesus. Kaikki se kirkkaus, kaikki se rakkaus..!

Tällaisen kokemuksen jälkeen tunnen taas, että mikään ei voisi minua uhata. Täydellinen luottamus, täydellinen rauha. Kaikki on täydellisen hyvin.

Antaa tämä myös hyvän esimerkin siitä, miten etuoikeutettua on saada olla mukana tällaisessa. Intuitiivisen parantajan työ ei todella ole kuluttavaa työtä, joka ei anna itselle mitään. Päinvastoin, jokaisesta hoidosta saa itsekin jotain.

Välillä hoidetana itseäkin. Eilen kävin luottoparantajalla hoidossa. Sain taas paljon opastusta, liittyen aviolittooni, yritykseeni, tulevaisuuteeni. Myös vanhoja pelkoja poistettiin vatsan alueelta. Hoidon aikana vatsa tuli vähän kipeäksi ja myöhemmin päivällä vielä kipeämmäksi. Oli näköjään heviä tavaraa nuo, mitä poistettiin, sen verran kipeää teki. Nyt on olo parempi ja lasti keveämpi.

Olenko ennen todennut, että ihmeellistä on elämä?!

1 kommentti: