perjantai 9. joulukuuta 2011

Joulukuun energioista

Olipa jännä sattuma! Luin äsken kanavointia, jossa käytiin läpi meneillään olevan joulukuun energioita ja "ilmastoa" ja löysin sieltä monta kohtaa, jotka stemmaavat hyvin omiin viime päivisiin fiiliksiin. Itse asiassa juuri niihin, joista tänään aiemmin kävin täällä blogissa kirjoittamassa!
Lainaan kanavoinnista pari kohtaa:

Joulukuun toisella puoliskolla kiitollisuus elämää kohtaan alkaa monilla meistä aivan uudella tasolla. Ja vastapainona joidenkin henkilökohtaisten suhteiden kitkaenergialle on paljon kiitollisuutta ja jakaminen toisten kanssa värittää monien meidän elämää. (...) Silloin kun voit, ole kiitollinen vain siitä, että olet elossa, tai suhteista, joita sinulla on ollut tai on nyt. Tämä on tärkeää niitä ylösnousemuksen seuraavia tasoja varten, jotka ovat ulottuvilla joulukuussa. (...) Kiitollisuusenergia on voimakas energia valjastettavaksi ja leikittäväksi, jos päätät keskittyä siihen, ja se antaa tässä kuussa suurimmat avautumisen ja mahdollisuuksien kokemukset.

Tästä oli sykähdyttävä lukea, koska olen kokenut tämän uuden kiitollisuuden itseni sisällä jo muutaman päivän. Paljon niitä aiheita ja oivalluksia, mistä tänään puhuin jo aiemmin. Eilen illalla aloin jopa pitämään "Kiitollisuuspäiväkirjaa", kun minulla sattui kuleksimaan tyhjäksi jäänyt Paulo Coelhon ihana vuosikalenteri pöydällä. Mietin näitä kiitollisuuden aiheitani ja sitä, että minun pitäisi keskittyä enemmän siihen työskentelyyn, että kasvaisin arvostamaan itseäni täydesti ja ehdoitta (se tuntuu tärkeimmältä missioltani juuri nyt, koska en voi toimia täysin valotyöntekijänä ennen kuin opin ensin rakastamaan itseäni. Tiedättehän oivallisen sanonnan: Voit rakastaa muita vain niin paljon kuin rakastat itseäsi!). Niinpä päätin kirjoittaa joka päivä kalenteriin jotain, mistä olen kiitollinen ja jotain, mistä arvostan itseäni. Suosittelen kaikille!

Ja kun minulla on ollut mielen päällä myös ajatukset liittyen omaan hyvinvointiini ja terveyteeni, niin samassa kanavoinnissa oli myös tämä:

Joulukuulla on monille voimakas terveysmuutosenergia, jolloin sinun on helpompaa haluta ja saavuttaa parempi terveys itsellesi kuin aiempina kuukausina. Päätät ja haluat kuunnella kehoasi ja sen hyvinvointitarpeita entistä enemmän ja joulukuu tukee tuota päätöstä, kun yleismaailmallinen "sopimusaalto" terveyden kehittämiseen alkaa kasvaa ihmisten keskuudessa. Joulukuu aloittaa monien kuukausien keskittymisen terveyteen.

Ihana kuulla, että nyt on läsnä paljon apua tuohon asiaan. Jotenkin voisi sanoa, että olen tuntenut tuon energian jo itsessäni. Hyvin paljon mietin nyt sitä, miten huollan ja hoivaan kehoani ja miten paljon olen sitä jättänyt tekemättä tähän saakka. Joogan anti itselleni on paljon juuri sitä, että tunnen sen hyvää tekevät vaikutukset kehossa ja se tuntuu olevan paljon tärkeämpää kuin esimerkiksi laihtuminen. Terveys on noussut ylipäätään tämän vuoden aikana itselleni päällimmäiseksi mieleen, ja haluan ehdottomasti pitää parempaa huolta siitä.

(Kanavointi, josta lainaukset oli tehty oli:
Joulukuun energiaennuste:
2012 JA KIITOLLISUUS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
6.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine )


Jos haluat lukea koko kanavoinnin, Googlaa tuolla nimellä niin löydät sen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti