keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Hyvä mieli



Lueskelin eilen Diana Cooperin "Enkelit vastaavat" kirjaa. Luin erityisesti, mitä enkelit sanoivat keskenmenoista. Siellä luki, että joskus keskenmeno tapahtuu, koska sielu kokee tulevan elämän haasteet liian vaikeiksi tai pelottaviksi ja päättääkin ikäänkuin perääntyä. Siellä luki jossain toisessa kohtaa myös se, että todellakin sama sielu voi syntyä myöhemmin samaan perheeseen, johon se on kerran ollut tulossa.

Minusta oli jotenkin lohdullista saada tämä sama tieto myös tuosta kirjasta, minkä sain tältä intuitiiviselta parantajalta (tai parantajan kautta, tieto ja sanathan hänelle tulevat henkimaailmasta).

Loppujen lopuksi koin eilisen päivän jotenkin positiivisena ja hoitavana. Sain niin paljon ihania ja lohduttavia ajatuksia ystäviltäni, että se energia tuntui todella lempeältä ja rakastavalta. Energiahoidossahan sanottiin, että suuri muutos tulee ja olen kyllä vahvassa varjeluksessa ja rakkaudella ympäröity, ehkä se ilmenee ihan näin maallisellakin tasolla. Jotkut henkiset ystäväni lähettivät luokseni paljn apujoukkoja ja minulla oli suuren osan eilistä päivää todella hyvä olo. Tänään on ihana keväinen päivä ja hyvä mieli jatkuu. Mieli on siis ok, kunpa keho nyt hoitaisi oman osansa yhtä hienosti. Joudun tässä odottelemaan muutaman päivän ennen kuin teen tyhjennyksen, ja se on tavallaan vähän mälsää. Sitä haluaisi tietysti asian pois päiväjärjestyksestä, jatkaa eteenpäin.

Sain eilen ystävältä myös ihanan enkelipatsaan, joka nyt istuu tuossa kauppani tiskillä. Patsaan enkeli on lapsienkeli, joka istuu ja pitää sylissään kultaista sydäntä. Ihana patsas, se muistuttaa minua sinusta lapseni, jonka kanssa tapaamme myöhemmin. Patsas on minulle todella hyvän mielen, odotuksen ja ilon patsas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti