tiistai 5. kesäkuuta 2012

Intuitiivinen ryhmäparannus

Olen mukana intuitiivisten parantajien postituslistalla ja sieltä postiini tupsahti tällainen kutsu:

"Tervetuloa kokemaan intuitiivinen ryhmäparannus!
Intuitiivisessa energiahoidossa kanavoin kaiken energian ja viestit sekä luon tilan kaikelle sille, mitä teille ryhmänä ja yksilöinä halutaan tuoda. Vaikka kyseessä on ryhmä, saa jokainen yksilöllisen hoidon paikalle tulevilta henkilääkäreiltä, enkeleiltä sekä muilta valo-olennoilta. Luodaan myös tilaisuus omaan kasvuun, mahdollistetaan irtipäästö mm. rajoittavista tunnetiloista, ajatusmalleista jne.
Hoitotapahtuma on hyvin rakkaudellinen, lämmin ja luottamuksellinen."

Parantaja, jolta kutsu tuli oli ennestään tuttu. Olen käynyt muutaman kerran hänen vetämissään meditaatioissa ja ne ovat aina olleet hienoja kokemuksia. Jokin kutsui minua lähtemään mukaan tähän tilaisuuteen ja näin tein.
 
Jälleen oli hieno kokemus. Ryhmänä loimme kollektiivisesti niin voimakasta energiaa että se mahdollisti meille paljon asioita. Henkilökohtaisesti meidän kaikkien päällä oli ns. kupla tai kammio, jonka sisällä enkelit ja henkilääkärit puuhastelivat meitä hoitaen, jokaisen omien tarpeiden mukaan. Monet kertoivat tilaisuuden jälkeen tunteneensa kosketukset kehollaan. Minä tunsin käsistäni pidettävän kiinni, enpä paljon muuta tällä kertaa.
Vanhoja ajattelumalleja poistettiin ja uusia portteja avattiin, kävimme jopa Venuksella hoidon aikana (tänäänhän ollaan kahden voimakkaan taivastapahtuman välissä, eilen kuun pimennys ja huomenna harvinainen Venus-transiitti.) Ennen poistumistamme Venukselta koin kropassa niin valtavan energia-aallon, että sellaista ei ollut oikein koskaan. Ihan kuin kroppani sisään olisi kadettu jotain, mikä täytti vähä vähältä koko kehon pakkautuen aina sormenpäihin asti. Sitä tuntemusta oli hyvin mielenkiintoista seurata.
Feminiinistä ja maskuliinistä energiaamme tasapainotettiin voimakkaasti, ja varsinkin maskuliinisen energian vastaanottaminen herätti kuulemma monessa hiukan vastustusta (tämä tilaisuuden vetäjä kertoi meille mitä hoidon aikana tapahtui, millaisia asioita nousi pintaan ja millaisia energioita näkyi).
 
Kiitän itseäni siitä, että olen jälleen ollut rohkea ja avoin muutokselle/kasvulle. Ja kiitän mahdollisuudesta osallistua tähän ihanaan ja korkeavärähteiseen hoitoon. Kiitos kiitos kiitos!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti