lauantai 17. marraskuuta 2012

Enkeliretriitti

Yhden unelman toteutuminen johtaa uuteen, hiukan suurempaan unelmaan!

Vihdoinkin kaikki on saatu kuntoon ja voin alkaa mainostaa tulevaa enkeliretriittiä!
Jakaisin virallisen mainoksen täällä, mutta koska siellä näkyy kaikki minun nimet ja yhteystiedot, niin en sitä kuitenkaan halua täällä blogissa tehdä.
Joten jos joku nyt tästä retriitistä kiinnostuu tai vaikka haluaa lisätietoja, niin lähestykää kommentti-nappulan alla taikka sähköpostilla tievaloon@hotmail.com.




Enkeliretriitti
pe-su 15.-17.3.13
Villa Mandalassa, Loviisassa
 
 
Vetäjänä ja enkelimaailmoihin opastajana toimii Eila Ekman (kouluttaja, konsultoija, kanavoija, Intuitiivinen parantaja)

Retriitti tarjoaa Sinulle koko viikonlopun kestävää hoitavaa ja eheyttävää enkelienergiaa, jonka äärellä sydän ja mieli todella rauhoittuu. Retriitti auttaa vahvistamaan yhteyttäsi taivaisiin auttajiin ja johdattaa lempeästi uuden ajan henkisyyteen. Opettelemme kuuntelemaan intuitiomme ääntä ja annamme itsemme vapautua taakoista, joita emme enää tarvitse. Viikonloppu tuo mukanaan paljon Iloa, Valoa ja Suuria Tunteita, sekä avaa sinulle polun jota haluat varmasti tutkia enemmänkin.

Aamut aloitamme rauhallisella ja miellyttävällä joogaharjoituksella, joka sopii myös aloittelijoille. Päivän mittaan teemme yhteisen meditaation/rentoutuksen ja kokoonnumme keskustellen ja harjoituksia tehden vahvistamaan yhteyttämme taivaisiin auttajiin.
Lauantai-illalla sauna.
Saapuminen Villa Mandalaan perjantaina klo 17-18, lähtö sunnuntaina klo 14.

Villa Mandala on hyvinvointi- ja retriittikeskus tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Villa Mandala on rakennettu paikaksi, jossa kaikkien aistien on mahdollista levätä.
Villa Mandalassa voimme majoittua 2-4 hengen upeasti sisustettuihin huoneisiin, joista jokaisesta aukeaa oma terassi tai parveke maalaismaisemaan. Saamme myös nauttia gourmetkokin valmistamista kasvisaterioista.

Käy tutustumassa ihanaan Villa Mandalaan: www.villamandala.fi

 
Hinta:

Ennakkovaraajan hinta  360€ vuoden 2012 loppuun saakka,

jonka jälkeen hinta on 380€.

Hinta sisältää:
* Majoitus 2-4 hengen huoneissa
* Täyshoito ruokailuineen (sis. kartanoaamupala, lounas, illallinen)
* Retriitin ohjelma

Varausmaksu 100€ suoritetaan varauksen yhteydessä (maksutiedot saat, kun ilmottaudut). Varausmaksu vähennetään retriitin kokonaishinnasta.
Loppusumma maksetaan 28.2.13 mennessä.
Varausmaksua ei palauteta.
 

Tarvittaessa autamme yhteiskyytien sopimisessa, ilmoitathan ilmottautumisen yhteydessä mikäli sinulla on tarvetta kyydille tai mahdollisuus ottaa joku kyytiisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti