perjantai 2. marraskuuta 2012

Puhdistus

(Otsikolla yritän marssia vaatimattomasti Sofi Oksasen jalanjäljissä :D )



Täällä meidän kaupan tiloissa on alkamassa parin tunnin päästä enkeli-ilta, jonka vetäjänä toimii "luottoparantajamme". Puhuin monikossa, "parantajamme", koska läheisesti näihin ponnistuksiin liittyy aina tuo yrittäjäkollega-ystäväni, jonka tiloissa yhtä lailla olemme ja jonka kanssa yhdessä näitä erilaisia iltoja olemme järjestäneet, ja luottoparantajani on myös hänen luottoparantajansa. Yksinkertaista?
Samaan syssyyn olemme tilanneeet luottoparantajalta tiloihimme puhdistuksen, jonka hän on jo kaukona aloittanut ja lupasi tehdä sen loppuun, kunhan saapuu paikalle. Jännä juttu, tunnen puhdistuksen. Ensinnäkin ympärilläni hohkaa koko ajan kylmä ilma ja jotenkin tämä päivä täällä kaupalla on ollut erilainen. Ihan kuin asiakkaatkin olisivat tunteneet puhdistuksen ja energiatsolla tunteneet erilaisen tarpeen tulla tänne. Suoraan sanottuna viimeiset viikot on tuntunut siltä, että kaikki asiakkaani ovat maan päältä kadonneet, nyt on ollut todella hiljaista! Ja tänään, whatam, heitä on käynyt enemmän kuin moneen aikaan! Lisäksi oma kroppani alkoi puhdistumaan ja mietinkin, että voiko tuo tilan puhdistus vaikuttaa tuolla tavalla? Tosin mulle käy aina näin myös ennen kaikkia tekemiäni hoitoja, jostain syystä keho päättää puhdistua aina ennen niitä. Mietin siis, että liittyykö tämä kehon puhdistus nyt tulevaan enkeli-iltaan vai tilan puhdistukseen. Jos minä tässä siivellä sain jonkun pienen puhdistuksen myös?

Jos ihan rehellisiä ollaan, niin olen saattanut itsekin omilla energioillani tuoda tähän tilaan nyt puhdistettavaa. Olen ollut niin väsynyt, lamaantunut ja kaikella tavalla negatiivisissa värähteissä viimeiset viikot, että pakosti siitä on tarttunut jotain tännekin. Onkin pitkästä aikaa puuttunut omasta elämästä sellainen flow, sellainen usko ja toivo mikä itselläni on viime aikoina kuitenkin vahvasti ollut läsnä. On ollut tosi epämukava olo kaikinpuolin, ehkä juuri siksi. Ehkä tämä on ollut tarkoituksella, olen oppinut tästä jotakin. Olen ollut jotenkin niin väsynyt ja alamaissa, etten ole edes jaksanut pyytää itselleni apuja yläkerrasta paljonkaan. Ja nyt tänään tämän tilan puhdistuksen myötä tuntuu, että oma energia on kohonnut ihan uusille lukemille ja on kaikin puolin helpompi hengittää. Käyn taas ihania keskusteluja ihanien ihmisien kanssa, jotka poikkeavat kaupassani, he kaikki antavat minulle jotakin hyvää. Ajateltavaa, hymyä, hyvää tuulta!

On se jännä.
Kohta lähden sytyttelemään ulos ulkotulia, jotka ottavat vastaan enkeli-iltaan tulijat tuolta marraskuun pimeyden keskeltä.
Ihanaa iltaa myös teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti