torstai 8. syyskuuta 2011

Tähdet, tähdet!



Eilen alkoi taas kesätauon jälkeen astrokurssi, jonka aloitin viime keväänä. Meitä on siis pieni ryhmä, alle 10 henkeä, jotka käymme opiskelemassa astrologian perusteita Salossa astrologin johdolla. On hienoa oppia ymmärtämään astrologian maailmaa yhä paremmin, mutta vielä hienompaa on huomata, että astrologia on todella ihan todellista totta (kuten olen aina tiennytkin)! Se, että on vain tutustunut oman aurinkomerkkinsä kuvailuihin, ei välttämättä avaa tätä asiaa kirkkaasti. Meidän tähtikartalla on niin paljon muita tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, millaisia ihmisiä me olemme, esimerkiksi nousumerkki muovaa meidön ulospäin näkyvää persoonalliuutta hyvin paljon (itse olen nousumerkiltäni Vaaka). Minä ainakin löydän itseni jokaisesta karttani kohdasta. Tiedän kyllä, että niin löytävät kaikki muutkin, mutta ne jotka pitävät astrologiaa huuhaana, eivät vain ole suostuneet ottamaan selvää asiasta jonka teilaavat. Musta on etuoikeus tajuta ja nähdä se suuri kuvio, miten astrologiakin punoutuu aivan nerokkaalla ja upealla tavalla tähän koko suureen kuvioon meidän ympärillä. Mutta lopulta sekin voi olla vain synnyinlahjana suotu ominaisuus, että kykeneekö näkemään tällaisen suuren kokonaisuuden tai onko siihen ylipäätään kiinnostusta, ja se lahja näkyy myös astrologisessa kartassa!

Olemme nyt astrokurssilla käyneet läpi eläinradan merkit, elementit ja laadut, nyt käymme läpi 12 huonetta. Astrologian ymmärtäminen antaa ihan uudenlaiset avaimet ymmärtää myös muita ihmisiä. Sitä alkaa yhä syvemmin tajuamaan, että me ihmiset olemme sellaisia kuin olemme, koska me synnyimme sellaisiksi. Meidän on tarkoitus olla sellaisia kuin olemme, ja se auttaa hyväksymään sekä itsensä että toiset. Emme oikeastaan itse valitse tulla jonkinlaiseksi, me saamme nämä piirteemme synnyinlahjana.

Minulla on ollut nyt joitakin kuukausia käytössäni astrokalenteri, joka on sähköpostin välityksellä toimiva palvelu. Astrokalenteri lähettää sähköpostiini viestin joka kerta, kun taivaalla tapahtuu jotain sellaista, mikä vaikuttaa minun oman henkilökohtaisen tähtikarttani kautta minun elämääni. Näitä viestejä tulee välillä päivittäin, välillä voi olla parin päivän taukoja. Muutama viesti viikossa tulee ainakin. Kalenteri on monta kertaa saanut minut yllättymään tarkkanäköisyydellään. Tuntuu hassulta käydä jotain sisäisesti läpi ja sitten astrokalenteri kertoo sen saman asian minulle omin sanoin. Liitän tähän alle astrokalenterin viestin, jonka sain tänään. Jos luette viestin, näette miten suurten asioiden äärellä minä tällä hetkellä olen. Ja totisesti tiesin tämän sisuskaluissani jo pitkään, ennen kuin luin sen astrokalenterista, mutta silti tuntuu hienolta lukea siihen jokin "selitys", mikä selkiyttää koko prosessin eri tavalla.

(Astrokalenteria saa kokeilla ilmaiseksi, jonka jälkeen se muuttuu maksulliseksi jos tilausta haluaa jatkaa. Muistaakseni kalenterin voi tilata puoleksi vuodeksi tai vuodeksi kerrallaan, ilmainen kokeilujakso oli lyhyempi. Tässä on linkki astrokalenterista kiinnostuneille.)

Persoonallisuutesi rakentuu uudelleen
alkaa 9.8.2011
päättyy 23.9.2011
voimakkuus 5/6

Olet nyt hyvin konkreettisella tavalla määrittelemässä suuntaa omalle persoonallisuudellesi 28-30 vuodeksi eteenpäin. Turha kuitenkaan kuvitella, että voisit nyt asettaa konkreettisen tavoitteen alkavalle aikajaksolle, siihen valmiutesi eivät millään riitä. Suunta on nyt tärkeämpi kuin hyvin kaukana oleva maali. Suunnan määrittämisessäkin sinun on ensisijaisesti kuunneltava luonnon viestiä, sen sijaan että rasittaisit ylenmääräisesti mieltäsi ja aivojasi.
Olet nyt todella tärkeiden aloitusten ja uusien päätösten edessä elämässäsi. Osa niistä johtaa oikeaan suuntaan ja osa ei. Kuuntelemalla kohdallesi tulevia tapahtumia ja tulemalla tietoiseksi niiden viesteistä pääset eteenpäin pienemmillä vaurioilla ja paremmalla menestyksellä.
Olet jättämässä taaksesi tähänastisessa elämässä luomasi rajat ja olosuhteet voidaksesi ryhtyä toteuttamaan persoonallisuuttasi todellisten kykyjesi ja mahdollisuuksien mukaisesti. Siksi myös päättymiset kuuluvat ajan kuvaan yhtä paljon kuin aloitukset. Kaikki kohtaamasi vastoinkäymiset auttavat sinua luopumaan vanhasta persoonallisuudestasi ja vastaanottamaan uutta ja oikeaa tapaa sen toteuttamiseksi. Pystyessäsi kohtaamaan ongelmat tällä tietoisuudella aloitat kyllä uskomattoman upean jakson elämässäsi.
Samanaikainen oppositio deskendentille kuvaa läheisten ihmissuhteiden ja parisuhteen alueella esiintyviä haasteita. Siksi tämä saattaa olla hyvinkin raskasta aikaa rakkausrintamalla yrittäessäsi ikään kuin viimetingassa rakentaa parisuhdettasi uuteen, paremmin persoonallisuuttasi tukevaan muotoon.
Saatat pyrkiä eroon sitovista ja velvoittavista ihmissuhteista melkoisella vimmalla vain huomataksesi hypänneesi ojasta allikkoon. Tällaisena aikana syntyvä uusi parisuhde on useimmiten tarkka kopio aiemmasta, joten tärkein neuvoni onkin lykätä jopa kihlojen ostoa hiukan myöhemmäksi. Kaikki konkreettinen sitoutuminen on mitä todennäköisemmin vain yritys päästä irti vanhoista rajoituksistasi.
Uusi suhde ei voi sinua vapauttaa, koska rajoitukset ovat sisälläsi ja näin tulet pettymään odotuksiisi uudesta ihmissuhteesta. Pitäytymällä erossa kaikista sitoumuksista annat henkistyvälle ihmissuhdekäsityksellesi edes pienet mahdollisuudet toteutua.
Väärinkäsitysten välttämiseksi sanottakoon vielä, ettei siirtyminen henkiselle, vastaanottavalle tasolle suinkaan tarkoita menossa olevan parisuhteen päättymistä, vaikka sellaista toki tapahtuu tavallista enemmän tällaisen jakson aikana. Kaikenlaiset ongelmat sen sijaan kuuluvat kuvaan aina tällaisten muutosten yhteydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti