tiistai 27. syyskuuta 2011

Sisäinen parantaja

 

Jaksan hämmästellä sitä, miten oma tähtikarttani aina vaan peesailee elämäni tapahtumia ja tunnelmia! Kerroinkin teille taannoin astrokalenteripalvelusta, jonka olen itselleni tilannut. Tämä palvelu siis lähettää säännöllisesti sähköpostiini tiedon, aina silloin kun tähtikartallani tapahtuu jotain merkittävää. Muutama päivä sitten sain tällaisen viestin. Tämä on siis alkanut jo elokuun lopulla ja päättyy lokakuun alkupuolella, eli hyvinkin näissä energioissa on oltu tässä jo jonkin aikaa. Voimakkuudeltaankin tämä tapahtuma on aika korkeaa luokkaa.

 

Herätät sisäisen parantajasi

Chiron yhtymä Aurinko
Alkaa:25.08.2011 Päättyy: 9.10.2011

Voimakkuus: 5/6


Tehdessään yhtymää Auringolle avaa Chiron kokonaan uusia mahdollisuuksia toteuttaa sisälläsi olevaa parantajaa ja tietäjää. Tietoisuutesi kohoaa uudelle tasolle ja ymmärrät maailmaa ja sen ilmiöitä paljon selvemmin kuin koskaan aikaisemmin. Tällaisen transiitin aikana tulet törmäämään henkisesti korkealla tasolla oleviin ihmisiin (opettajiin), jotka kukin omalla tavallaan opastavat sinua avautumassa olevien valmiuksiesi käyttöön ottamisessa.
Usein ihmiselle avautuu myös mahdollisuus toimia parantavan energian välittäjänä joko käsiensä, puheensa, tekstiensä, kuviensa tai jonkun muun luovuuden osa-alueen kautta. Näiden parhaimmillaan selvästi elämääsi uudistavien kykyjen avautuminen ei yleensä tapahdu ihan kivuttomasti, vaan joudut samalla sanoutumaan irti itsellesi kivuliaista olosuhteista tai ihmiskontakteista.
Sinuun saatetaan suhtautua ajoittain hyvinkin kriittisesti ja vihamielisesti tätä uudenlaista elämäntapaa ja parantamisen taitoja opetellessasi, mutta se kuuluu asiaan ja omaan tervehtymisprosessiin. Jos sinulla on joku sairaus tai henkinen ongelma, niin tämän jakson aikana sille on löydettävissä apua ja helpotusta, sillä yksi Chironin tarjoamista lahjoista on mahdollisuus itsensä parantamiseen tavalla tai toisella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti