tiistai 26. heinäkuuta 2011

Kosmiset ystävämme

Pohjois-Norja, joulukuu 2009

Länsi-Kanada, toukokuu 2010

Itä-Australia, kesäkuu 2010

Kiina, Urumqi, kesäkuu 2010

VALOHEIJASTUKSET JA KONTAKTIT IHMISKUNNAN KANSSA

Dibarakia kanavoinut Maria Bertram (
www.motherearthnetwork.net)
30.10.2010 (Julkaistu 24.7.2011)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

TAUSTA

Tämä viesti tulee Maria Bertramilta ja Manne Lingbergiltä, jotka pyörittävät maailmanlaajuista "Äiti Maa" -verkostoa Tukholman ulkopuolella Ruotsissa.

Joulukuun 9. päivä 2009 nähtiin pyörivä valospiraali Pohjois-Norjan taivaalla. Siitä raportoitiin ja sitä spekuloitiin ympäri maailmaa. Pian tämän jälkeen ylösnousseen (ei-fyysisen), ihmiseltä näyttävän sivilisaation johtaja toisesta osasta kosmosta otti telepaattisesti yhteyttä välittäjä Maria Bertramiin ja jätti viestin ihmiskunnalle. Sivilisaation johtaja esitteli kansansa "Voittamattomat sielut" entisenä soturikansana, joka henkisen transendenssinsa jälkeen auttaa toisia sivilisaatioita näiden henkisessä transformaatioprosessissa. Hän sanoi, että he olivat vastuussa tuosta valoheijastuksesta ja tuo spiraalimalli symboloi sitä, että ihmiskunta seisoo päätöshypyn edessä henkisen kehityksemme spiraalissa. Hän sanoi, että ihmiskunnalla on nyt kriittinen hetki ja meidän täytyy kehittyä henkisesti, kun olemme astumassa uuteen henkiseen aikakauteen.

He kutsuivat myös ihmiskuntaa planeettojen väliseen energiavälitykseen - ensimmäiseen viralliseen planeettojen väliseen energialähetykseen ihmiskunnan historiassa. Tammikuun 7. päivä 2010 heidän koko sivilisaationsa lähetti parantavia energioita maan ihmisille. Kanavointi levisi internetissä ja se käännettiin monille kielille. Monet ihmiset meditoivat energialähetyksen aikana ja olemme saaneet monia tarinoita, jotka käsittelevät ihmisten kokemuksia ja visioita tämän lähetyksen aikana. Olemme tehneet kokoelman näistä tarinoista.

Toisessa kanavoinnissa Dibarak syvensi havaintojaan elämästä maan päällä ja henkisestä opastuksesta. Hän kutsui meitä toiseen energialähetykseen, joka tapahtui 20.3.2010 (löydät ihmisten kokemuksia kummastakin energialähetyksestä nettisivuiltamme), ja sanoi, että he suunnittelivat uutta valoheijastusta tulevina kuukausina. Siitä lähtien he ovat luoneet monia uusia valoheijastuksia maan päälle ja olemme myös löytäneet videoita heijastuksista, joita he loivat ennen kuuluisaa Norjan spiraalia. Kahdeksan kuukautta myöhemmin Dibarak palasi jättääkseen yhden viestin ihmiskunnalle, erittäin voimakkaan viestin, missä on syvennettyä henkistä opastusta, mitä tarvitsemme siirtymiseen uudelle henkiselle aikakaudelle.

Koska Dibarak ei tuonut esiin valoheijastuksia tuossa kanavoinnissa, pyysimme häntä kertomaan meille lisää niistä jälkeenpäin ja sen hän mielellään teki. Tämä johti uuteen kanavointiin, mikä käsitteli myös sitä, miksi ihmiskunta ei ole vielä ollut valmis kontaktiin toisten sivilisaatioiden kanssa. Koska kanavoinnin kumpikin osa on pitkä ja koska sisältö voi olla pakahduttava monille ihmisille, olemme päättäneet julkaista ne erikseen. Haluamme myös ihmisten keskittyvän pääasiassa hänen viestiensä henkiopastukseen. Luet nyt tuon kanavoinnin toista osaa. Löydät kanavoinnin ensimmäisen osan (myös käännetty suomeksi) nettisivuiltamme.

VOITTAMATTOMAT SIELUT VALOHEIJASTUKSISTA

Ensimmäisessä kanavoinnissaan Dibarak puhui spiraalista, minkä he tekivät Norjan ylle vuonna 2009. Tässä on lainaus tuosta kanavoinnista:

"Kaikki kehitys tapahtuu spiraalimuodossa ja on kuljettava koko kierros siirtyäkseen seuraavalle tasolle. Mutta sitten kun hyppäys tapahtuu, se kulkee hyvin nopeasti. Olette kohta ottamassa yhtä tällaista päätöshyppyä tietoisuutenne kehityksessä, missä teidän on opittava jättämään taisteleminen ja kaksinaisuus taaksenne saavuttaaksenne ykseysajattelun. Tämän kriittisen hyppäyksen on tapahduttava nopeasti. Kosminen kello tikittää ja olette juuri nyt siirtymävaiheessa uuteen aikaan, missä voimakkaita energioita virtaa vähitellen ja lisääntyvällä voimakkuudella planeettanne yli ja muuttaa elämän olosuhteita maan päällä.

"Ojennamme kätemme teille korkeammista ulottuvuuksista ja olemme lähettäneet teille tervehdyksen fyysiseen kolmannen ulottuvuuden maailmaanne - valon, värin ja muodon tervehdyksen. Tämä toivottaa teidät tervetulleeksi kosmiseen yhteisöön. Kosminen karanteeni missä maapallo on ollut hyvin pitkään, poistetaan lopultakin. Huomaatte tämän maan ulkopuolisten sivilisaatioiden lisääntyvästä läsnäolosta maapallolla ja sen ympärillä. Tämä prosessi on jo alkanut ja tulevan vuoden kuluessa näette sen kiihtyvän.

"Valoheijastus jonka loimme teille, symboloi henkistä kehitystänne spiraalina ja sitä, että olette nyt päätöshetkessä, missä otatte hypyn kohti tietoisuuden seuraavaa tasoa. Sininen väri symbolisoi intuitiota ja luovuutta ja haluamme innostaa teitä kaikkia avaamaan intuitionne ja vapauttamaan luovuutenne, koska teillä on valtava potentiaali oman todellisuutenne jumalaisina kanssaluojina. Haluamme kannustaa teitä avautumaan värien, muodon ja valon parantaville voimille."

Dibarakin toisessa kanavoinnissa (1.3.2010), kun tiesimme vasta Norjan spiraalista, hän sanoi, että he tekisivät toisen valoheijastuksen tulevina kuukausina. Vähän vajaan kolmen kuukauden kuluttua (21.5.2010) ensimmäinen uusi valoheijastus ilmestyi Kanadassa. Sekin sisälsi spiraalimuotoja ja siitä keskusteltiin uutisissa ja internetissä. Sen jälkeen ainakin kaksi muuta heijastusta on tehty ja olemme myös löytäneet kaksi valoheijastusta, jotka tehtiin ennen Norjan kuuluisaa spiraalia.


KANAVOINTI

VALOHEIJASTUSTEN TEKEMINEN

- Haluaisitteko vastata joihinkin kysymyksiin valoheijastuksistanne?

Kyllä, tietenkin.

- Oletteko Norjan spiraalin lisäksi tehneet muita valoheijastuksia, joista olemme löytäneet kuvia ja videoita?


Kyllä, kaikki löytämänne valoheijastukset ovat meidän tekemiämme, jotkut yhteistyössä toisten sivilisaatioiden kanssa. Ne ovat esimerkkejä testeistä, mitä olemme tehneet luodaksemme erityyppisiä spiraaleja ja heijastuksia. Useat sivilisaatiot työskentelevät yhdessä tällaisessa ilmiössä, joten emme ole ainoita, joilla on kyky siirtää tällaisia kuvia teille. Olemme olleet mukana kaikkien niiden tekemisessä. Jotkut niistä teimme itse, kun taas toiset yhteistyössä toisten sivilisaatioiden kanssa.

On tärkeää ymmärtää, että energiaolosuhteet näitä spiraaleja varten ovat muuttuneet. Johtuen siirtymästä uuteen henkiseen aikaan, jonka edessä seisomme, energian kohotessa maan päällä ja energia-aaltojen virratessa maapallon yli on tullut helpommaksi tehdä selvempiä, voimakkaampia ja fantastisempia heijastuksia kuin aiemmin. Laatu on yksinkertaisesti parantunut ja kanava näiden heijastusten lähettämiseen teille on nyt selvempi. Siirtymään mentäessä ja sen jälkeen edellytykset parantuvat vähitellen ja sallivat vieläkin fantastisemmat heijastukset, mikä on myös tavoitteemme - tehdä heijastuksia, jotka ovat aina vain kauniimpia ja yksityiskohtaisempia.

- Miltä maanpäällisen valoheijastuksen tekemisprosessi näyttää?

Työskentelemme ryhmänä niiden tekemisessä. Suuria ryhmiä sivilisaatiostamme työskentelee yhdessä - joskus koko kansa - näiden heijastusten lähettämiseksi teille. Visualisoimme ja ilmennämme sen, mitä haluamme luoda. Toisin sanoen, käytämme kollektiivista energiavarastoamme ja yhteisvoimaamme tähän tapahtumaan, paikkaan ja esitykseen keskittymiseen. Käytämme myös ääntä, kun ilmennämme heijastuksia. Toisin sanoen, kyse ei ole vain väriesityksestä, vaan se on luotu myös äänen avulla.

Energiatodellisuus paikassa mihin ilmennämme sen, on myös tärkeä. Toisin sanoen, paikassa vaaditaan korkea energiataso. Mitä korkeampi energiataso, sitä paremmat mahdollisuudet on luoda todella kauniita spiraaleja ja heijastuksia. Parhaimmat edellytykset upeimpiin heijastuksiin ovat paikoissa, mitkä ovat asumattomia tai missä asuu harvoja ihmisiä, koska siellä energiataso on usein korkein. Siellä voimapaikat ovat tasapainoisimpia ja koskemattomimpia, koska vähiten tunkeutumista maan energiajärjestelmään on tapahtunut siellä. Siksi myös Norjan spiraali oli niin voimakas ja spektaakkelimainen verrattuna aiempiin, koska energiataso oli korkeampi tuossa paikassa.

Voitaisiin nähdä kaikki nämä esitykset testeinä, missä olemme kokeilleet, mikä on energiaolosuhteiden perusteella mahdollista ja mikä ei. Näin olemme kokeilleet eri paikkoja löytääksemme, mitkä olosuhteet tarvitaan täydellisten heijastusten luomiseen. Opettelemme edelleen, miten työskennellään ja mitkä paikat maan päällä toimivat parhaiten. Olemme edelleen opetteluvaiheessa.

Viimeisimmän heijastuksen luomiseksi Kiinassa toimimme uudella tavalla, missä käytimme osittain uutta taajuutta, eri rytmiä tehdäksemme toisia energiakuviotodellisuuksia. Se ei ole täysin kehittynyt vielä, se on paremminkin testausta. Kun sanon näin, tarkoitan, että lopullinen ja valmis heijastus on jo olemassa, joten kyse ei ole siitä, ettemme tiedä, miltä lopullinen versio näyttää. Mutta meidän täytyy kehittää työtämme maan ilmakehässä nähdäksemme, miten voimme luoda sen teidän tiheydessänne, energiatodellisuudessa joka on tällä hetkellä maan päällä. Tämä on päätyötä heijastusten luomisessa ja näiden energiamuodostelmien ja värien luomisessa fyysiseen todellisuuteenne maan päällä.

- Millä tavalla tarkoitatte, ettei viimeisin heijastus Kiinassa ollut valmis?

Se ei ole oikein terävä eikä voi nähdä vielä kaikkia yksityiskohtia. Siinä on itse asiassa enemmän energiakuvioita.

Spiraali jonka teimme Kanadassa, on meidän näkökulmastamme onnistunein kokeilu, lukuun ottamatta Norjan spiraalia. Kanadan spiraalissa näette myös sentyyppisen spiraalikuvion, mikä kuvaa transformaatioprosessia, mutta vähän eri perspektiivistä. Silti kuvioissa on sama ydinviesti. Kuten voitte nähdä, niin videolla ollaan läsnä. Toisin sanoen alus on läsnä ja osallistuu heijastukseen. Aluksia on ollut läsnä kaikissa heijastuksissamme - fyysisiä aluksia toisista sivilisaatioista, jotka ovat osallistuneet ja lähettäneet energiaa heijastuksiin. Vaikka olemmekin toteuttaneet ne, olemme saaneet tukea fyysisiltä sivilisaatioilta, jotka ovat läsnä itse paikalla.

Osallistumme suureen verkostoon, joka on yhteydessä Galaktiseen liittoon, mikä auttaa ihmiskuntaa ja maapalloa siirtymässä uuteen henkiseen aikaan. Tämä on suurta yhteistyötä, missä me kaikki autamme mahdollisilla tavoilla. Siirtymä uuteen henkiseen aikaan avaa täysin uusia mahdollisuuksia lähettää teille tämäntyyppisiä heijastuksia. On paljon helpompaa ilmentää niitä fyysiseen todellisuuteenne. Muitakin testejä on toteutettu niiden lisäksi, mitä olette löytäneet. Kaikista ei tiedetä ja kaikkia ei ole vangittu filmille. Useimmat niistä on saatu kameralle, mutta kaikkia ei ole julkaistu. Mutta kuten sanoin, olemme tehneet useampia yrityksiä.

- Varhaisin heijastus minkä löysimme internetistä on Kiinasta vuodelta 1988. Oletteko tehneet valoheijastuksia ennen sitä?

Kyllä, testejä on toteutettu kauan, jo ennen videokameroiden olemassaoloa. Aloimme tehdä valoheijastuksia teille maan päälle 1700-luvulla nähdäksemme, miten ne vaikuttivat ihmiskuntaan ja tietoisuuteenne. Se oli osa ihmistietoisuuden nostamista - auttamaan ihmiskuntaa laajentamaan tietoisuustasoaan, sisällyttämään siihen muutakin kuin vain maapallon ja tulemaan tietoisemmaksi ympäristöstään. Saamaan teidät käsittämään, että te ette ole yksin ja että universumissa on muita älykkyyksiä. Mutta koimme, ettei ihmiskunta voinut ottaa tätä vastaan tuolloin. Uskontojen vaikutus ihmisiin esti heitä avautumasta toisille todellisuusulottuvuuksille ja asioille maapallon rajojen ulkopuolella ja näimme myös, että se herätti paljon pelkoa.

PELKO IHMISKUNNAN KOLLEKTIIVITIETOISUUDESSA

Kautta historian on tehty monia eri yrityksiä kontaktin ottamiseksi maapallon kanssa. Nämä yritykset on tehty sen näkemiseksi, millä tasolla ihmiskunta on ja onko se riittävän kypsä kontaktiin. Menneinä vuosikymmeninä ihmiskunta ei ole ollut avoin kontaktille toisten sivilisaatioiden kanssa. Mutta yrityksiä on tehty säännöllisesti sen näkemiseksi, millä tasolla ihmistietoisuus on ja milloin he olisivat mahdollisesti valmiita luomaan kontakteja ja yhteistyötä. Maan päällä on kuitenkin aina ollut ihmisiä, yksittäisiä ihmisiä, jotka ovat olleet kypsempiä ja avoimempia luomaan kontakteja ja joiden kanssa eri sivilisaatiot ovat muodostaneet suhteita. Mutta näistä kontakteista ei ole aina tehty virallisia. Siis tiettyä yhteistyötä on jo tapahtunut, mutta ihmiskuntaa kollektiivina ei ole pidetty aiemmin valmiina tällaiselle kontaktille.

Vasta nyt kun kosminen karanteeni on poistettu, tämä avataan ihmisille maan päällä ja kontakteja aletaan luoda kollektiivisemmalla tasolla. On myös erittäin tärkeää, että opitte elämään ennakkoluulojenne ja negatiivisten kuvienne kanssa valloittavista muukalaisista, jotka tulevat avaruusaluksissaan kidnappaamaan, varastamaan tai tuhoamaan. Tämä on pääasiassa ihmisten oman pelon ja tasapainottomuuden heijastusta. Me jotka olemme mukana galaktisessa verkostossa ja Galaktisessa liitossa auttaaksemme maapalloa siirtymän aikana, muodostumme hyvin kehittyneistä sivilisaatioryhmistä, jotka tulevat ihmisten luo rakkaus- ja ystävyysviestien kera ja jotka haluavat oikeasti auttaa ja tukea ihmiskuntaa.

Ennen kaikkea ihmisten oma pelko ja konfliktiajattelu ovat estäneet heitä tähän mennessä kehittämästä kontakteja ja ystävyyssuhteita vieraiden sivilisaatioiden kanssa. Siinä on tapahtumassa muutos tällä hetkellä ja aikanaan näette paljon kontaktien muodostamista ja alatte myös saada avoimempia vierailuja. Luonanne vieraillaan kuitenkin koko ajan, mutta te ette vain huomaa sitä. Mutta sitten ne eivät enää piiloudu teiltä ja avaruusalukset alkavat näyttäytyä avoimemmin jne. Kaikki tämä on osa karanteenin poistamista ja maapallon ja ihmiskunnan tervetulleeksi toivottamista galaktiseen yhteisöön.

On sanottu monta kertaa, että "tänä tai tuona aikana, tässä tai tuossa paikassa avaruusaluksia laskeutuu". Mutta todellisuudessa ei ole sellaisia kiinteitä päivämääriä. Se riippuu sen sijaan erittäin paljon maapallon energiatasosta. Se riippuu siitä, miten kollektiivitietoisuuden puhdistaminen menee. Siellä puhdistamista täytyy tapahtua - siellä ovat kuvanne muukalaisista roistosivilisaatioista ja kaikki pelkonne. Parannusta tarvitaan ihmisen kollektiivitietoisuudessa, jotta ihmiskunnasta tulee valmis kontaktiin toisten sivilisaatioiden kanssa.

HALLITUS JA MEDIA

- Tällä hetkellä on paljon huhuja ns. paljastuksista - hallitusten julkaisemasta salaisesta informaatiosta koskien muita sivilisaatioita. Onko näillä huhuilla pohjaa?

On sellaisia suunnitelmia, muttei niitä ole toteutettu vielä laajamittaisesti.

- Tarkoitatko, että hallituksilla on sellaisia suunnitelmia?

Kyllä, tätä keskustelua käydään tänä päivänä. Tiellä on energiatukoksia, jotka on vapautettava ensin, jotta tämä tilanne voi saavuttaa tarvittavan kypsyystason, päättäjien olemiseksi valmis julkaisemaan tämän yleisölle. Hallituksissa on paljon pelkoa ja ahdistusta tämäntyyppisen materiaalin julkaisemisesta, missä on todisteita muiden sivilisaatioiden olemassaolosta ja heidän kontakteistaan niiden kanssa. Tarvitaan tiettyjen tukosten parantamista ja vapauttamista kollektiivitietoisuudesta, jotta hallitukset päättävät julkaista tätä informaatiota. Se miten paljon informaatiota julkaistaan, riippuu energiaolosuhteista, siitä miten paljon kollektiivitietoisuuden tukoksista on parannettu. Vasta tukosten parannuttua kollektiivitietoisuudesta energiatodellisuus muuttuu ja ne tuntevat turvalliseksi julkaista tätä materiaalia. Kaikki on yhteydessä. Siksi kysymyksiin "milloin", "missä" ja "miten paljon" julkaistaan, ei voi vastata. Se riippuu täysin siitä, miten nopeasti parantumisprosessi etenee ja miten kehitys tapahtuu.

- Miten teistä tuntuu, että ihmiskunta on vastaanottanut spiraalinne viime vuosina? Uutisraporteissa ne on useimmiten selitetty rationaalisesti, mutta samaan aikaan internetissä ovat keskustelleet paljon ihmiset, jotka eivät usko median selityksiin.

Kyllä, on eritäin jännittävää nähdä kiinnostus ja reaktiot ihmisten keskuudessa internetissä. Tuolla tavalla internet on uskomaton työkalu, missä ihmiset jotka eivät seuraa ajankohtaista yhteiskuntanormia, voivat tavata, keskustella ja vaihtaa kokemuksia ja tietoa. Se on myös antanut teille tilaisuuden oivaltaa, että te ette ole yksin ajatuksinenne maapallon ulkopuolisesta elämästä ja vieraista sivilisaatiosta. Monet jotka ovat nähneet erilaisia UFOja, ovat käsittäneet, etteivät he ole yksin, ja kerättyjen todisteiden voima on antanut vahvuutta ottaa vastaan uusia todisteita. Toisin sanoen, se on auttanut ihmisiä aloittamaan tietoisuutensa avaamisen mahdollisuudelle vieraiden sivilisaatioiden olemassaolosta.

Meitä ei oikeastaan yllätä se, että lukuisia tekosyitä ja selityksiä on annettu spiraaleille. Se on osa psykologista kieltämisprosessia. Tekosyiden keksiminen on myös osa tätä pelkoa, mitä hallituksissa on. He eivät epäröi keksiä selityksiä ja valheita teille, koska he kokevat totuuden uhkaavaksi. He eivät tunne oloaan täysin turvalliseksi mennäkseen kertomaan totuuden. Päättäjät ovat usein hyvin tietoisia siitä, että spiraaleissa on kyse kontaktista toisen sivilisaation tai toisen ulottuvuuden kanssa.

- Onko mediakin tietoinen tästä?

Ei ole suoraa vastausta tähän kysymykseen, koska puhumme monista tuhansista ihmisistä ja instituutioista ympäri maapalloa. Tietoisuustaso on hyvin erilainen riippuen siitä, kenestä puhutaan. Tietysti kieltäminen on hyvin yleistä monissa paikoissa. Toisin sanoen, useimmat ihmiset elävät jossain määrin kieltämisessä. Ihmistietoisuus omaksuu vain sen, mitä sen on valmis omaksumaan ja minkä olette riittävän kypsä käsittelemään. Sen mitä ette pysty käsittelemään, selitätte rationaalisesti ja siirrätte sivuun erilliseen laatikkoon. Luotte tavallaan rinnakkaistodellisuuden, mihin laitatte kaikki ilmiöt, jotka uhkaavat nykykäsitystänne maailmasta, laitatte kannen päälle ja teeskentelette, ettei niitä ole olemassakaan. Päätätte, ettei niitä ole olemassa, jotta teidän ei tarvitse tuntea pelkoa havaintotodellisuutenne räjähtämisestä jollain tavalla.

Ihmiskunta ei tarvitse oikeastaan lisätodisteita vieraiden sivilisaatioiden olemassaolosta, vaan tietoisuustason nousemista, jotta se valmistuu omaksumaan ja käsittämään sen tosiasian, että kosmoksessa on muita sivilisaatiota. Teillä on maan päällä jo riittävästi todisteita vieraiden sivilisaatioiden olemassaolosta, mutta kollektiivi ei ole tähän mennessä ollut valmis sisäistämään sitä. Eikä se sisäistä, vaikka saataisiin kuinka paljon todisteita, ennen kuin on valmis siihen. On tärkeää ymmärtää tämä. Sillä ei ole merkitystä, että jonkin vieras sivilisaatio laskeutuisi Valkoisen talon eteen tai Punaiselle torille keskellä päivää - se ei silti muuttaisi paljonkaan tilannetta niin kauan, kun ihmiskunta ei ole valmis sisäistämään, mitä tapahtuu. Näette vain sen, mitä haluatte nähdä.

- Onko mitään muuta, mitä haluaisit lisätä lopuksi?

Kyllä, ettei ole mitään itua pakottaa tätä prosessia, mistä puhumme. Se ottaa tarvittavan ajan ja tapahtuu juuri oikealla tahdilla, jolla sen pitäisikin tapahtua. Ei ole mitään syytä huolehtia tai tuntea stressiä. Se menee juuri niin, kuin pitäisikin. Ihmiskunta on valmis kohtaamaan ystävänsä kosmoksessa, sitten kun sen on tarkoitus. Sillä välin olemme tällä teidän palveluksessanne, jotka olette avanneet silmänne. Seisomme valmiina auttamaan teitä, antamaan teille energiaa ja opastusta. Vain pyytäkää ja olemme paikalla. Kuten olemme kertoneet aiemmin, voitte ottaa meihin yhteyttä myös henkilökohtaisesti, jos tarvitsette apua jossain erityisesti. Kutsukaa meitä ja tulemme luoksenne. Sivilisaatiossamme on monia, jotka seisovat valmiina auttaakseen teitä henkilökohtaisina oppainanne, joten älkää pelätkö pyytää. Tulemme antamaan teille pyytämäänne henkiopastusta ja parannusta, jos haluatte.

- Kiitos vastauksistasi kysymyksiimme, Dibarak. Olemme ikuisesti kiitollisia ja lähetämme rakkauttamme ja kiitollisuuttamme sinulle ja koko sivilisaatiollenne.

Kiitos. [Hän sanoo hymyillen ja heiluttaen hyvästiksi ja lisää] Älkää unohtako elää nyt-hetkessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti