maanantai 25. heinäkuuta 2011

Sielunsuunnitelmasta maapallon tulevaisuuteen

(Tiedoksi, jos joku on yrittänyt kommentoida jotain kirjoituksiani täällä ja ei ole siinä onnistunut, on ehkä joutunut heitetyksi sellaiselle kirjautumissivulle: Asia on nyt korjattu ja kommentointi onnistuu helposti, valitse alasvetovalikosta itsellesi kohta 'Nimetön', jos sinulla ei ole Google-tunnuksia tai vastaavia. Rakastan kommentteja, joten niitä saa esittää!)

Olen miettinyt viime päivinä paljon sielunsuunnitelmaa, monelta kantilta. Se on suunnitelma, jonka kirjoitamme yhdessä Jumalan kanssa ennen inkarnoitumistamme maapallolle. Se pitää sisällään elämämme tärkeimmät suuntaviivat, oppiläksyt ja niin kutsutusti elämäntehtävämme, mitä asioita olemme tulleet maan päälle tällä kertaa oppimaan tai toteuttamaan. Tämä sielunsuunnitelma on meidän itsemme tiedossa, luonnollisesti kun olemme sitä itse olleet laatimassa, mutta tultuamme maan päälle menetimme kykymme muistaa sen. Tai no, 'menettää kykynsä' on itse asiassa kai väärä sanonta. Monien asioiden päälle, joita kannamme omissa sisäisissä tiedostoissamme mukana, on vedetty niin kutsuttu verho, joka peittää nuo asiat ja muistot tietoisuudestamme. Noustessamme korkeampiin ulottuvuuksiin ja energiatasoille henkisen tien kulkemisen seurauksena, meillä voi alkaa avautua kyky siirtää tuo verho sivuun. Meillä on muistissamme tämä sielunsuunnitelma, entiset elämät, tieto ja muistot Tuon puoleisesta... Nämä asiat eivät ole samassa muistissamme, jota käytämme päivittäin muistina, mutta löytyvät talletettuina sisältämme kuitenkin.


Jumalan ja sinun itsesi lisäksi myös henkioppaamme tuntevat sielunsuunnitelmamme läpikotaisin, hän on siihen tutustunut siinä vaiheessa, kun on henkioppaaksesi lähtenyt. Henkioppaan tarkoitus onkin "valvoa" ja ohjata meitä, että pysyisimme mahdollisimman hyvin suunnitelmassamme. Kellään hengellä tai enkelillä ei ole oikeutta vaikuttaa vapaaseen tahtoomme, joten he voivat vain opastaa ja tukea meitä, luoda eteemme mahdollisuuksia tarttua asoihin, jotka veisivät meitä oikeaan suuntaan.
Sitä voi itsekin tarkastella elämäänsä taaksepäin, sellaisia omalle kohdalle sattuneita isoja asioita, kriisejä, tapahtumia, ja arvailla, onko niillä ollut tekemistä niiden oppiläksyjen kanssa, mitä sielunsuunnitelmassamme on kirjoitettu. Voi miettiä, että miten itse on niistä selviytynyt, onkohan oppiläksy niin sanotusti suoritettu? Oppiläksy voi siirtyä mukanamme myös seuraavaan elämään, jos vielä tässä elämässä emme "oppineet". Samoin tässä elämässä oleva oppiläksymme voi olla jo edellisestä elämästämme peräisin, koska emme siellä sitä vielä suorittaneet. Ei pidä koskaan ajatella sitä rangaistuksena, nämä asiat vain luovat tarkoituksen meille ja elämällemme, ja auttavat meitä kohoamaan henkisesti yhä korkeammille tasoille seuraaviakin elämiä ajatellen.
Näiden oppiläksyjen vuoksi henkioppaat ja enkelit  eivät voi pelastaa meitä jokaisesta elämämme kriisiltä, tapaturmalta, sairaudelta tai vastoinkäymiseltä. Jos tällainen tilanne tai tapahtuma on osa oppiläksyämme, henget tekisivät meille karhunpalveluksen pelastaessaan meidät niiltä. Tällaisten asioiden kohdatessa meitä he voivat vain antaa asian tapahtua, mutta silti he ovat kaiken aikaa tukemassa, lohduttamassa ja antamassa meille voimaa käydä asia läpi.
Tämän vuoksi voisimme oppia suhtautumaan elämämme vaikeuksiin myös kiitollisena. Usein vaikeat tilanteet ja ihmiset tulevat elämäämme ihan syystä, ei ehkä toki ihan aina ole näin. Luulen, että osaltaan saatamme aiheuttaa jotain myös itse. Omalla negatiivisuudella vedämme negatiivisuutta enemmän puoleemme.


Sielunsuunnitelmassa on käyty myös läpi se, kenet me valitsemme vanhemmiksemme tähän elämään. Tähän samaan sarjaan liittyy varmasti myös puolisomme. Mietipä, millainen tilanne se on ollut, kun olet oman puolisosi tavannut, onko siinä ollut erityistä johdatusta tai taikaa? Itse mietin tätä toisinaan, miten "tapasimme" oman mieheni kanssa. Mietin, onko sattumaa, että hänen siskonsa oli opettajanani ala-asteen ensimmäisillä luokilla, tunsin siis hänen perhettä jonkin verran jo siitä kautta. Olemme olleet mieheni kanssa samassa päiväkodissa, samoissa kouluissa peruskoulusta lukioon ja pyörineet samoissa pikkukaupungin piireissä koko ikämme. Silti emme ikinä varsinaisesti tunteneet toisiamme, enkä minä koskaan ollut mitenkään kiinnostunut hänestä. Kunnes yhtenä iltana yökerhossa (ollessani 20 vuotias), hän tuli ruuhkassa vastaan ja siinä oli pieni lyhyt hetki, kun hän teki minulle tietä. Ehkä muutama sekunti, hän antoi kädellä tietä minulle kulkea, hymyili ja sanoi jotain kohteliasta. Ja siinä se oli, DING DING!! Kaikkien niiden vuosien jälkeen mun silmäni yhtäkkiä avautui, olin aivan myyty tälle miehelle. Piilottelin rakastumistani pari kuukautta, olin aivan lääpälläni. Kunnes sitten tapahtui ratkaiseva käänne ja aloimme seurustella. Mutta tuossa hetkessä, jolloin rakastuin häneen, kun noteerasin hänet uudella tavalla, siinä oli taikaa.


Sielunsopimuksessa on myös tiedossa meidän kuolinhetkemme, tai hetki jolloin tämän kertainen elämämme täällä maan päällä päättyy, ja siirrymme jälleen Tuon puoleiseen. Jos joku kuolee hyvin nuorena, vaikka jo lapsena, niin se on aina sielunsuunnitelmasa sovittu asia. Joillekin riittää lyhyempi elämä maan päällä, he suorittavat ehkä sen tarkoituksensa jo siinä ajassa, tai tuovat olemisellaan suuren merkityksen jonkun muun elämään. Jopa keskenmenoissa kuolleilla alkioilla on oma sielunsuunnitelmansa.


Yksi  mielenkiintoinen juttu, jonka olen saman suuntaisesti lukenut paristakin enkeleiltä kanavoidusta lähteestä, on puhuttu vuoden 2004 tsunamista, joka tapahtui Thaimaassa. Enkelit ovat kertoneet, että tämä tapahtuma oli suunnitteilla jo hyvin kauan aikaa sitten ja sitä varten maan päälle inkarnoitui sieluja, jotka olivat ottaneet vastaan tehtäväkseen olla mukana tuossa tsunamissa. Heidän elämäntehtävänsä (en sano, että ainut ja tärkein tehtävänsä) oli kuolla tuossa tsunamissa. Joillekin se oli mahdollisuus kuitata kertynyttä karmaansa, edistyä henkisellä tiellään tai kokea hetken verran elämää maapallolla. Nämä erityiset sielut suostuivat imemään omiin energiakenttiinsä himon, ahneuden, valtataistelun ja köyhyystietoisuuden kielteisyyttä, jota maapallolle oli pesiytynyt. Joulukuun 26. päivänä vuonna 2004 nämä sielut kokoontuivat tiettyihin paikkoihin ja merestä nousi valtava tsunami vieden nämä sielut mukanaan valoon ja huuhtoen samalla pois maapallon myrkyt. Vain ne kuolivat, joiden oli tarkoituksin kuolla ja miljoonat enkelit olivat heitä vastassa.
Koska monet kuolleista olivat rikkaista maista, koko maailma seurasi tapahtumia ja ihmisten sydämet avautuivat myötätunnolle, rakkaudelle, empatialle, yhteistyölle, anteliaisuudelle ja auttamisenhalulle. Joka puolelta maailmaa tulvi rukouksia, ja kaikki tämä muutti maapallon energioita hyvään suuntaan.


Me ihmiset olemme luoneet maapallolle niin paljon pahaa energiaa, että maapallon on puhdistettava itsensä siitä, ja se tapahtuu juuri luonnonmullistusten kautta (tsunamit, maanjäristykset, tulvat, tulivuorenpurkaukset, ankarat sääolot). Tämä liittyy siihen näkymättömään asiaan ympärillämme, että kaikki on energiaa. Me ihmiset olemme energiaa, luomme koko ajan ajatuksillamme energiaa, maapallo on energiaa, me kaikki vaikutamme toisiimme ja maapalloon omilla energioillamme (siksi on paljon väliä sillä, miten sinä elät ja ajattelet, vaikka oletkin vain yksi miljardeista). Ihmiskunta on riistänyt maapalloa niin paljon ja luonut huonoa energiaa, että maapallo alkaa olemaan ratkeamispisteessä. Jumala antoi ihmisille vapaan tahdon ja me emme ole käyttäneet sitä viime aikoina kovin fiksusti. Siksi nämä luonnonmullistukset ovat nyt viime vuosina yleistyneet (et varmaan ole voinut olla huomaamatta) ja siksi niitä tulee tapahtumaan myös lisää. Luonnollisesti alueilla, joissa puhdistettavaa on paljon, tarvitaan enemmän näitä mullistuksia (esimerkiksi Lähi-Itä on hyvä esimerkki alueesta, jossa on paljon puhdistettavaa). Maapallo on siirtymässä aivan uuteen sykliin, kokonaan uuteen aikakauteen, mutta ensin sen on puhdistettava itsensa vanhoista energioista. Ja tähän puhdistukseen ja uuteen aikakauteen liittyy lukuisat ennustukset ja puheet vuoden 2012 merkityksestä. On suuri etuoikeus elää tätä muutosten aikaa maapallolla, on etuoikeus olla näkemässä ja kokemassa tämä kaikki, tämä energioiden muutos koko ihmiskunnassa.  Et ehkä ole vielä huomannut mitään, mutta tulet varmasti huomaamaan ja näkemään, hyvin piankin.


Maapallo tulee puhdistamaan itseään ja se tietää lisää luonnonmullistuksia ja inhimmillistä hätää. En tahdo pelotella ketään, tämä on vain realiteetti, siihen kannattaa varautua. On alueita joissa ei kuitenkaan ole niin puhdistettavaa, ja ne ovat napa-alueet. Tämä johtuu siitä, että jään peittämä maa tekee koko ajan puhdistustaan ja näin napa-alueilla puhdistusta on tapahtunut kaiken aikaa. Samasta syystä myös Suomen tilanne on erityinen, meillä kun maa on lumen ja jään peitossa osan aikaa vuodesta. Suomi on muutenkin hyvin erityinen maa elää, täällä asuu hyvin paljon erityisiä sieluja ja me olemme edistyksellinen maa. On suuri etuoikeus, että olet syntynyt Suomeen ja asut täällä edelleen. Toivon, että kaikki lukijat ajattelevat sitä hetken ja tuntevat kiitollisuuden siitä asiasta.


Tärkeintä mitä voimme ihmisenä tehdä näinä muutosaikoina on ensinnäkin ymmärtää, että ilmaislippuja ei ole jaossa. Kaikkien pitää ymmärtää vastuunsa ja alkaa elää uusien arvojen mukaan. Elämäsäs ei tarvitse tehdä täyskäännöstä, ihmisiähän me vain olemme. Yhä enemmän ihmisiä kuitenkin kutustaan Valon tielle ja heitä tulee sinne lähtemään. Teitäkin kutsutaan ja tullaan edelleen kutsumaan tälle samalle polulle kuin minua, te saatte kyllä tavalla tai toisella kiinni asiasta. Ei tarvitse ajatella, että "ehdinkö vielä mukaan", te olette kaikki juuri siinä kohtaa omaa polkuanne missä teidän juuri kuuluukin nyt olla. On jokaisen yksilön vapaasta tahdosta kuitenkin kiinni, haluaako vastata tuohon kutsuun.
Toinen asia, mikä on tärkeää, on että emme pelkäisi. Ei ole mitään syytä pelätä, kaikki mitä ympärillämme tapahtuu, tapahtuu ennalta suunnitellusti ja tarkoituksellisesti. Maapallo puhdistaa itseään ja meitä odottaa uusi upea aika, aika joka tuo meille kaikkea uutta mitä emme olisi ikinä pystyneet kuvittelemaankaan. Pelko lisää vain huonoa energiaa, ja sitä emme tarvitse enää yhtään. Nähkää mielessänne se uusi tulevaisuus, luottakaa siihen, älkääkä uskoko mitä media meille syötää (media haluaa vain ruokkia pelkoa, koska sillä se myy itseään takuuvarmasti. Kieltäytykää lukemasta negatiivisia juttuja). Tulee varmasti olemaan asiantuntijoita, jotka maalaavat meille jatkossa tuho-ennusteita, mutta älkää kuunnelko niitä. Toistan, älkää kuunnelko niitä. Kaikki tämä on Jumalan suurta suunnitelmaa, ja kukaan ihminen maapallolla ei voi tietää paremmin. Toki meille annetaan tietoa, enkelit haluavat meidän tietävän tiettyjä asioita ja siksi he tekevät yhteistyötä kanavointien muodossa, ovat tehneet jo vuosia ja kertoneet tästä kaikesta, mitä osin on jo tapahtunut ja mitä vielä tapahtuu. He ovat etukäteen valottaneet tulevia tapahtumia, olen itsekin lukenut jo etukäteen monista luonnonkatastrofeista, joita nyt on tapahtunut ympäri maapallon. Enkelit kertovat meille, miksi tapahtuu niinkuin tapahtuu, he myös antavat ohjeita meille miten selvitä kaiken tämän keskellä.


Nähkää, että fyysisen ulottuvuutemme lisäksi täällä seuranamme on myös toisia ulottuvuuksia, ne ovat myös ulottuvuksia joihin tulemme omalla työllämme itsekin nousemaan, jos vain sitä tahdomme ja sille tielle lähdemme. Ne ketkä päättävät jäädä vanhoihin energioihin, heille tulee olemaan vaikeuksia olla maan päällä. Kaikki tulee muuttumaan ajan saatossa, ja meillä on apunamme täällä miljoonia enkeleitä ja olentoja muilta planeetoilta (siellä seurataan tilannettamme suurella mielenkiinnolla, heillä on tarjota meille paljon kehittynyttä viisautta ja teknologiaa, joilla tulemme selviämään eteenpäin uudella maapallolla). Kolmanneksi tärkein asia onkin minusta muistaa, että meidän ei tule pelätä näitä henkiolentoja tai olentoja muilta planeetoilta, he ovat täällä auttaakseen meitä. Muilta planeetoilta on tullut jo paljon porukkaa, mutta he eivät ole vielä näyttäytyneet meille, koska ihmiset eivät vielä ole valmiita siihen. Menkään vain YouTubeen ja löydätte niin monia videoita siitä, että jatkuvia ufo-havaintoja tehdään koko ajan ympäri maailmaa. He todella ovat tulossa avuksemme.


Kaikki mitä tässä puhun, kuulostaa aivan varmasti todella paksulta. Tiedän sen, eihän siitä ole kauaa kun itsekin elin vakaasti 3D-todellisuudessa (tällä viitataan siihen, että meille todellisuutta on vain se, minkä pystymme näkemään tai muuten aisteillamme kokemaan). Kun nousemme oman kehityksemme myötä 4D- tai 5D-maailmaan, me huomaamme paljon asioita, joita emme ole ennen tiedostaneet ollenkaan. Ihmiselle on suotu niin paljon muitakin lahjoja ja kykyjä, joista emme tiedä mitään. Kaikki on DNA:ssamme. Tutkijat ovat muistaakseni selvittäneet, että 3% DNA:stamme on käytössä, mutta kukaan ei ole kyennyt selvittämään mitä varten se loput 97% on? Niin, mitä varten se kaikki on? Siitä voimme vain uneksia ja itsestämme on kiinni, haluammeko myös kokea sen.

4 kommenttia:

  1. Piti laittaa joku kommentti, että tiedät, että täällä on ainakin yksi innokas lukija, joka on huomannut olevansa asioista paljolti samaa mieltä kuin sinä vaikkei näihin asioihin olekaan vielä niin pitkälti perehtynyt... ;)

    Olen esim. aina ollut sitä mieltä, että kaikilla ihmissuhteilla ja kriiseillä on elämässämme jokin tarkoitus. Meillä on niistä jokaisesta mahdollisuus oppia jotain jos vain haluamme. Kaikella on tarkoitus. Tavallaanhan ajatus käy yksiin tuon sielunsuunnitelman kanssa? Ja tosiaan, vaikken varsinaisesti uskokaan rakkauteen ensi silmäyksellä (tunnen olevani sellaiseen liian rationaalinen), niin silti jo ensikohtaamisessa mieheni kanssa oli jotain erityistä... Tavallaan myös olen koko ajan tiennyt tai aavistellut ainakin mitä minun on tarkoitus juuri häneltä ja hänen kanssaan oppia. Ne asiat liittyvät omiin heikkouksiini ja asioihin, joita muuten pyrkisin välttelemään, mutta tässä suhteessa olen joutunut ne kohtaamaan.

    VastaaPoista
  2. Heippa, ja kiitos ensimmäisestä kommentista! Ai että olen siitä kovin iloinen! Jutellaan ihmeessä lisääkin ;D

    Kirjoitit ihan mun sanoillani, toi kaikki oli hyvin hyvin tuttua. Tänään käytyäni energiahoidossa, sain lisää infoa omasta sielunsuunnitelmastani liittyen juuri näihin elämäni "ihmisvalintoihin". Kirjoitan siitä ihan oman tekstin asap!
    -J-

    VastaaPoista
  3. Kiva! Meinasin just kommentoida FB:n puolelle, että kerrohan lisää siitä energiahoidosta! :)

    -P-

    VastaaPoista