perjantai 14. syyskuuta 2012

Onnnellisten ihmisten kauppa



Tää mun kauppa on kyllä mainio paikka!
Sitä näkee kaikenlaisia ihmisiä, niin hyvässä kuin pahassakin, ja oppii elämästä ihan turbovaihteella koko ajan. Käyn tosi usein asiakkaiden kanssa mielenkiintoisia keskusteluja, mitkä yleensä liittyvät jotenkin terveyteen tai sairauteen, ruokaan, ravintoon, hyvinvointiin... ja opin koko ajan ihan valtavasti. Tuntuu, että suurin opettaja mulle luomukauppiaan urallani on todellakin asiakkaat. Kiitos ihanat asiakkaat!
Sit mulla on ihan parhaat "kollegat", eli nämä kaksi naista jotka tysökentelee samoissa tiloissa. Toisesta täällä nyt on puhuttukin jo paljon, ja sitten on tämä toinen pirtsakka tapaus. Hän on sellainen aina hymyilevä energiapakkaus, ja sopivalla tavalla meitä kahta muuta madoittavakin. Hauskaa tehdä yhdessä töitä, näihin naisiin luotan kuin kiveen ja kallioon.

Sitten on ihanat ystävät, tuttavat ja kurssikaverit, jotka pistäytyvät kukin vuorollaan tässä kaupalla. Jotkut tulevat ihan ostamaan jotain ja jotkut tulevat muuten vaan moikkaamaan. Se on ihanaa. Nyt viime kurssikerran jälkeen tässä on käynyt joka päivä joku kurssikavereista ja sitten on yhdessä käyty läpi kaikkea, mitä viime kerralla koettiin ja vähän muutakin. Ihan parasta ja mahtavaa! Saan koko ajan etuoikeuden puhua kahdestaan kurssikavereiden kanssa ja kuulla, miten kukin on minkäkin asian kokenut ja miten kullakin tämän asian tiimoilta menee. Se antaa mulle itselleni aivan valtavasti. Välillä tunnen olevani kuin joku Sentraali-Santra, kun tässä ihmiset käy moikkaamassa ohimennen. Välillä nauretaan kyyneleet silmissä, välillä on liikutuksen tai tunnekuohun kyyneleet silmänurkissa ja mitä milloinkin. Joku on tuonut ilmi myös, että meillä on Leelian Lepotuoli, kun tässä kaupan yhdellä seinustalla on kaksi tuolia, joihin sitten usein tulee istahdettua oikein kunnolla rupattelemaan, ja siinä käydään välillä läpi vaikka mitä maan ja taivaan väliltä.

Mua on siunattu paljolla.
Sielunsiskolla, mahtavalla miehellä ja ihanilla ihmisillä tässä elämässä.
Kiitos kiitos kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti