tiistai 9. elokuuta 2011

Tähdet ja todellisuus


En muista, tulinko tuolla alkuteksteissä kertoneeksi, että olen ollut kiinnostunut astrologiasta niin kauan kuin muistan. Tämä kiinnostukseni koki uuden pulpahduksen tämän vuoden alussa, nyt en enää edes muista mistä se nousi uudelleen pintaan. Joka tapauksessa tuon "pulpahduksen" myötä päätin tehdä elämässäni enemmän tilaa astrologialle ja ilmottauduin astrologiakurssille. Ehdin keväällä käydä kurssin kahdessa kokoontumisessa ja nyt syyskuussa se jatkuu jälleen. Sain keväällä jo jonkin suuren oivalluksen astrologian maailmasta ja siitä, miten se yhdistyy koko maailmankaikkeuteen ja on osa tätä suurta Jumalan suunnitelmaa. En osaa sitä näin jälkikäteen selittää enää mitenkään, muistan vain sen huikean tunteen kun tunsin oivaltaneeni yhtäkkiä jotain suurempaa. Tietoisuuteni kai jotenkin laajentui siinä kohtaa. Aloin yhä enemmän nähdä, miten nerokas "järjestelmä" astrologia on.

Nyt kun mielenkiintoni on kääntynyt enemmän näihin muihin henkisiin ja hengellisiin asioihin, on astrologia kokenut pienen inflaation kohdallani. Olen kuitenkin yllättynyt iloisesti, kun olen lukiessani näitä enkelikirjoja ja muita vastaavia, nähnyt niissä viittauksia astrologiaan ja siihen, että astrologia todella näyttäisi olevan osa tätä suurta suunnitelmaa. Olen saanut lukea, että syntymäajankohtamme ei ole ollenkaan sattumaa, vaan se lasketaan tarkasti etukäteen ja se liittyy tiiviisti siihen koko sielumme suunnitelmaan ja senkertaisen elämämme tarkoitukseen. Meille laskettu tarkka syntymähetki ja -paikka luo samalla meille elämään astrologisesti nähtynä tietyt ominaisuudet, edellytykset ja haasteet. Ne kaikki ovat osa sielumme ja elämämme suurta suunnitelmaa. Se ei tietenkään voi etukäteen määritellä, miten matkamme kuljemme, niin kuin ei mikään asia voi. Ihmisillä on kuitenkin vapaa tahto. Astrologia ja sen määräämät jutut antaa elämällemme kuitenkin tietyt eväät ja haasteet.


Tilasin keväällä itselleni astro.fi-sivustolta tulkinnan, nimeltään "Sisäinen soturi". Tulkintaa kuvataan sivuilla näin: Sisäinen Soturi-tulkinnan avulla saat tiedon synnynnäisistä henkisistä valmiuksistasi. Tulkinta paljastaa sinulle karman ja jälleensyntymisopin valossa elämäsi suurimmat haasteet.
Tulkinta oli aika haasteellinen luettava jo siinä mielessä, että siinä asiasta puhutaan tuon jälleensyntymisopin valossa, ja itselleni se oli vielä keväällä aika vieras ajatustapa. Nyt, kun olen alkanut nähdä tämän koko elämän kuvion eri tavalla ja ymmärtänyt myös tämän jälleensyntymisopin kunnolla, niin sain tuosta tulkinnasta todella paljon irti. Nyt vasta se antoi mulle sen parhaan annin, sain todella siitä tukea omaan elämääni. Ja yhä voimakkaammin se vahvistaa mun käsitystäni siitä, että astrologia on ihan todellinen juttu eikä mitään huuhaata (enkä nyt yhtään puhu tässä mistään iltapäivälehtien horoskooppipalstoista, tietäkää se). Kaikki se, miten tämä maailmankaikkeus toimii ja miten astrologiakin pelaa siinä mukana, se on todella nerokasta ja toisaalta niin suurta, että pohjimmiltaan sitä ei ihminen pysty käsittämään. Olen saanut kuitenkin pienen oivalluksen siitä ja olen häkeltynyt.


Kaikki tähän asti oppimani tukee sitä viestiä mulle henkilökohtaisesti, että on aika alkaa rakastamaan myös itseään, on aika alkaa tehdä valintoja, jotka toisista saattavat vaikuttaa itsekkäiltä, vaikka ne todellisuudessa ovat vain oman itseni arvostamista. Olen tähän astisessa elämässäni tehnyt paljon asioita vain muiden takia. Menen tilaisuuksiin, joista en nauti, vain miellyttääkseni jotain toista ihmistä. Jatkossa aion lopettaa tämän, en tee tee enää muiden vuoksi asioita joista en itse nauti. Tällaisista asioista pois jättäytyminen on tietysti luonteeltaan sellaista, että se ei uhkaa kenenkään todellista hyvinvointia. Aion jatkossa keskittyä elämään tätä elämää täysipainoisemmin sille yhdelle ihmiselle, jolle tämänkertainen elämä tuleekin elää, eli itselleni. Tunnen olevani erityinen, varustettu matkalleni erityisillä lahjoilla ja mahdollisuuksilla, ja myös haasteilla. Mun on selvitettävä nuo haasteet päästääkseni kaiken erityisyyteni todella lentoon, ja päästäkseni nauttimaan kaikista tähän elämään luvatuista hienoista mahdollisuuksista.

Poimintoja omasta 'Sisäinen soturi'-tulkinnastani:

Älä välitä muiden puheista muutoksia tehdessäsi, sillä he eivät voi
ymmärtää sinun kouluasi.

Olet hankkinut itsellesi hyvin intuitiivisen ja herkän persoonallisuuden edellisten elämiesi aikana ja siksi sinulla on nyt kaikki edellytykset käyttää tätä herkkyyttä hyväksesi jokapäiväisessä elämässäsi. Ennemmin tai myöhemmin tulet oivaltamaan ainutlaatuisen herkkyytesi suunnattoman arvon ja silloin kuka tahansa saa tulla sanomaan sinulle mitä tahansa ilman että tekemäsi päätös horjuu milliäkään.

Pystyt lukemaan toisten puheesta paljon enemmän kuin he ovat valmiita sinulle kertomaan. Ei ole siis mikään ihme, että osaat tehdä oikeita ratkaisuja ilman, että kukaan on kertonut sinulle asioiden todellista tilaa.

Kovin suurta tungosta ei takuulla ole siihen onnekkaitten Hannu Hanhien joukkoon, johon tämä aspektipainotus sinut oikeuttaa. Ilman todella kovaa työtä ja rankkoja kokemuksia edellisten elämiesi aikana tällainen ei voisi olla mahdollista. Siksi onkin olennaisen tärkeää oivaltaa että olet todella ansainnut kaiken sen hyvän, mitä elämä tällä kertaa pystyy sinulle tarjoamaan. Sinä olet oman tunkiosi monilta osin siivonnut ja madonlukusi lukenut edellisessä inkarnaatiossasi ja vain siksi sinulla on nyt oikeus levittää siipesi yhtenä harvoista valituista. Muiden ihmisten mustasta kateudesta huolimatta sinun tulee antaa heille mahdollisuus saavuttaa ne oivallukset, jotka sinä olet jo löytänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti