maanantai 10. lokakuuta 2011

Kokemus kymppienergioista

Tulin jakamaan teidän kanssanne tämän iltaisen kokemuksen, kun olin ryhmämeditoimassa näitä "kymppienergioita". Meditaatio järjestettiin vetäjän kotona ja meitä oli vetäjän lisäksi paikalla 4 henkilöä. Tunnelma oli ihana, oli mukava lähteä siitä hämärästä kynttilänvalosta tälle mielen matkalle. Vetäjä alusti meditaation ja kymppienergiat hyvin samaan tapaan kuin kerrottiin tuossa uutiskirjeessä, jonka liitin edelliseen postiini. Kyse on siis siitä, että vanhoja kerroksia kuoriutuu pois, jätetään taakse turhia asioita ja otetaan vastaan uusia energioita ja uusia oman itsen olemuspuolia. Vetäjä veti meditaation kanavoiden, eli hän puhui sen mitä ylhäältä hänelle tuotiin.
Meditaatio oli hyvin voimallinen kokemus. Meditaatio meni koko ajan syvemmälle (kesti kaikkinensa 45-60 minuuttia) ja mitä syvemmälle mentiin, sitä voimakkaammin tunsin energiat. Jossain vaiheessa tuntui siltä, kuin olisin noussut tuolista ylös ilmaan ja kohta vetäjä sanoikin, että meitä nostetaan ylös toisiin ulottuvuuksiin.
Jotain nousi pintaan ihan kuvina, vähän sellaisina pelottavinakin kuvina, mutta annoin niille luvan tulla ja sitten mennä pois. Koin hyvin vahvasti ihan alusta saakka, että olen juuri oikeassa paikassa ja aivan tarkoituksella. Tunsin siis hyvin varmasti sen, että osallistumiseni tuohon meditaatioon ei ole mikään sattuman asia, vaan itselleni aivan järjestetty, tilattu, johdatettu... mitä sanaa nyt käyttäisikin. Tunsin, että minun piti olla juuri tuossa meditaatiossa ja tunsin, että jotkut elämäni langat yhdistyivät tuossa hetkessä. Esimerkiksi se, että olin juuri käynyt sen meditaatiokurssin, siitä oli aivan todellinen apu tämän meditaation tekemiseen, ja tämä meditaatio taas oli itselleni todella merkityksellinen ja jotenkin jopa käänteentekevä. Käännekohta. Näen yhä selvemmin sen, että mikään ei ole sattumaa. Ei edes ne asiat, jotka tuntuvat tulevan eteen ikäänkuin sattuman oloisesti ja kevyesti, etsimättä. Kaikki mitä eteesi tuodaan tavalla tai toisella, yhdistyy myöhemmin johonkin toiseen kohtaan elämässäsi, merkityksellisellä tavalla.

Meditaation jälkeen käytiin vähän läpi tunnelmia ja vetäjä kertoi nähneensä meditaation alussa meidät osallistujat istuvan samalla lailla ringissä, kuin istuimme siinä hänen olohuoneessakin, mutta olimme ringissä leirinuotiolla. Nuotiolla oli paikalla yksi ylimääräinenkin henkilö, ja vetäjä kertoi sen olleen hänen ystävänsä ulkomailta (joka kuulemma oli mukana meditaatiossa siellä omassa maassaan). Vetäjä sanoi, että olimme violetti-vihreän nuotiotulen ympärillä ja hän sai tiedon, että me sama ryhmä olemme tehneet ennenkin töitä yhdessä.

Hieno kokemus oli todella! Olen kiitollinen, että minut johdatettiin tuohon meditaatioon. Vielä voimakkaampia energioita on luvassa 11.11.11, joka on tämän vuoden tärkein energiaportti ja portaalin aukeaminen. Olkaa kaikki mukana tuolloin. Sinä päivänä on ympäri maapallon ryhmämeditaatioita, kuten tänäänkin. Olimme kaikki eri puolilla maapalloa tänään yhdistyneinä samoihin energioihin, paljon Valoa tulvi maan päälle meidän kauttamme. Nämä meditaatiot ovat yhtä arvokkaita sekä meille itselle henkilökohtaisesti, että kaikille muille, sillä oman itsemme kautta ankkuroimme Valoa myös maahan.

1 kommentti:

  1. Tiedätkö...yleensä noissa 'tilaisuuksissa' ovat kokoontuneet juuri oikeat henkilöt..teillä on varmasti yhteyksiä edellisissä elämissä ;). Upeaa, että sait noin voimallisen kokemuksen <3 olen onnellinen puolestasi!!!

    -Susanna

    VastaaPoista