lauantai 29. lokakuuta 2011

Lorna Byrne On Stage



Lorna Byrne on sitten nähty! Ja kuultu, ja koettu!
Tykkäsin kyllä, vaikka etukäteen jopa ajattelin, että puhuukohan se vain samoja juttuja, mitkä ole lukenut jo hänen kirjoistaan. Enkä tiedä, vaikka olisi loppujen lopuksi puhunutkin, mutta ne kaikki hänen itsensä puhumina tekivät edelleen suuren vaikutuksen, kuten teki jo hänen kirjansakin aikanaan.
Tunnelma oli ihana, salissa yli tuhat enkeleistä kiinnostunutta ihmistä. Hetken tuntui, että meillä ihmiskuntana on toivoa todella, meitäkin oli siellä jo niin monta, jotka jollain tasolla oli jo löytänyt enkelit elämänsä. Tuntui kivalta myös se, kun Lorna Byrne puhui hienosti Suomesta ja suomalaisista. Hän kertoi meidän olevan erityinen kansa siitä, että meidän keskuudessa tapahtuu koko ajan hyvin nopeassakin tahdissa henkistä heräämistä. Ja itse uskon tuohon kyllä, vaikka Lorna Byrnekään ei sitä olisi sanonut.


Oli jännä kuulla Lornan kuvailevan sitä, miten paljon hän näki enkeleitä salissa, niiden meidän jokaisen kuulijan takana seisovan suojelusenkelien lisäksi. Välillä hän jopa kadotti ajatuksen kesken lauseen, koska hän kertomansa mukaan tuli seuranneeksi jotain enkeliä ja kadotti sitten keskittymisensä hetkeksi.
Tilaisuuden lopulla teimme yhteisen meditaation, jonka Lorna Byrne veti. Meditaatiossa hän auttoi meitä aistimaan omaa suojelsuenkeliämme ja kuulemaan ehkä hänen nimensäkin. Ja virallisen tilaisuuden loputtua oli mahdollisuus saada Lornalta vielä henkilökohtainen siunaus aulan puolella. Jonottajia olikin sitten paljon, me taisimme jonottaa vuoroamme ainakin puoli tuntia. Tuntui kyllä hyvältä, kun Lorna sitten siveli otsaani ristin merkin, sanoi sanoja tiiviisti silmiin katsoen "God bless you" ja halasi lämpimästi päälle. Näillä mielin oli kiva lähteä kotiin.
Ja sanoinko jo, niitä höyheniä, valkoisia höyheniä, niitä oli joka paikassa! Näin ihmisten noukkivan tuon tuostakin jaloistaan valkoisen höyhenen! Kun jonotimme vuoroamme siunaukseen, alkoi ylhäältä ilmasta yhtäkkiä leijailla muutama valkoinen höyhen alas ihmisjoukkoon. No, joku voi tietysti kysyä, että oliko ne aitoja enkeleiden lähettämiä lahjoja, vai järjestettyjä juttuja, mutta lopulta se on uskon asia kuitenkin. Ja jotenkin en usko, että Lorna, joka kertoo monta kertaa kirjoissaankin enkeleiden jättävän valkoisia höyheniä lahjaksi ja muistutukseksi itsestään, leikkisi ihmisten hyväuskoisuudella ja "jakelisi" höyheniä järjestettynä juttuna.
(Niin, jos nämä höyhenet oli jollekin uusi asia, niin tämä on siis ihan yleisesti tunnettu asia, että enkelit saattavat jättää näitä valkoisia höyheniä muistutukseksi itsestään ja olemassaolostaan, ei suinkaan vain mikään Lorna Byrnen markkinoima keksintö.)


Mietin itse vielä sitä, että oma polkunihan alkoi Lorna Byrnen kirjoista. Tai on ehkä vähän väärin määrittää omalle polulleen sellaista alkupistettä, jossain määrinhän koko elämäni on ollut valmistautumista tähän kaikkeen. Mutta se asia, joka jotenkin sytytti tämän hyvin voimakkaan muutoksen minussa, joka sai minut todella heräämään, oli nämä Lorna Byrnen kirjat. Kun en näistä enkeleistä ja Taivaiden maailmoista juuri mitään siinä kohtaa (viime kesän kynnyksellä) vielä tiennyt, niin minulle Lorna Byrne enkeleineen oli iso kokemus ja paljon uutta tietoa ja katsontakantaa, uusi maailma. Nyt tänään mietin, että loppujen lopuksi Lornan suosio on varmasti siinäkin, että hän puhuu helposti ymmärrettävistä asioista, yksinkertaisesti ja jotenkin se koko hänen maailmansa on aika romantisoitukin jollain tapaa. Enkeleitä, suojelusenkelitä. Mietin, että ne oli ihan oikeat kirjat aloittaa tämä polku. Kuten minulle tuossa kanavoidussa energiahoidossakin sanottiin, että ei ole mitään syytä huoleen kun miettii omaa polkuaan ja etenemistään sillä, valo-olennot kyllä järjestävät kaiken niin, että saan jatkuvasti lisää tietoa, uutta tietoa sitä mukaa kun olen siihen valmis. Moni asia, mitä luen tai minkä kanssa olen tekemisissä näinä päivinä, olisi vielä viime kesänä ollut minulle ehkä liikaakiin kerralla ymmärtää ja vastaanottaa. Lornasta ja enkeleistä oli mahdottoman hyvä aloittaa ja toivon toivon toivon, että mahdollisimman moni lukisi nuo Lorna Byrnen kirjat! Ne todella voivat avata sinulle aivan uusia, uskomattomia ovia ja maailmoja. Minulle se ainakin on ollut ihan parasta elämässäni!
(Oli myös tuolla tilaisuudessa ihana kuulla, miten laajalle, siis monelle kielelle ja moneen maahan, Lornan kirjat on levinneet ja miten monet ihmiset ympäri maailman ovat saaneet niistä "uuden" elämän ja toivoa, vaikeuksienkin keskellä. Enkä epäile yhtään!)


Uskon, että kaikki, jotka ikinä ovat tarttuneet Lorna Byrnen kirjoihin ja lukeneet sen/ne, on todella tullut huomaamattaan kuunnelleeksi omaa suojelusenkeliään. Niin minäkin taisin tehdä! Johdatusta on, ja se on juuri tätä.
Ostakaa ihmiset Lornan kirjoja joululahjaksi niille, ketkä eivät ole vielä lukeneet! Tämä planeetta ja ihmiskunta tarvitsee jokaisen yhdenkin heränneen ihmisen, todella! Sitä on vaikea uskoa, että yhdellä ihmisellä 7 miljardista olisi vaikutusta tai voimaa, mutta parasta vain uskoa että näin on. Valon voimat ovat aina kuitenkin väkevämpiä kuin pimeyden voimat, ensinnäkin. Yksin olet voimaa, yhdessä voimme olla vielä enemmän.


Lopuksi kiitän vielä tämän päiväistä matkakumppaniani. Olit ihanaa seuraa, ja on ollut ihanaa löytää vanha ystävä uudella tavalla, on ihana saada jakaa tämä kaikki kanssasi. Tunnen tämänpäiväisen matkakumppanini jo teinivuosilta saakka ja hän sanoi tänään osuvasti: "20 vuotta sitten sitä jonotettiin Neon 2:n nimmareita ja täällä sitä nyt jonotetaan Lorna Byrnelta siunausta. Ajat ovat muuttuneet." Ei voinut kuin naurahtaa!

Kiitos myös muille matkakumppaneille, olimmepa jakaneet aiheesta yhden lauseen verran tai monia pitkiä toveja. Olette kaikki tärkeitä ja usein mielessäni! Ja jos ajattelit, että "tarkoittikohan tuo minua", niin kyllä, sinua juuri tarkoitin!

5 kommenttia:

  1. Minä myös tykkäsin eilisestä tilaisuudesta, oli jännä kuunnella sekä meno- että tulomatkalla junassa kun ihmiset juttelivat siitä.
    Mulle taisi myös se oman suojelusenkelinkin nimi selvitä siinä lopun meditaatiossa, ihan niin kuin Lorna lupailikin! :)

    Palauttelen nuo Lornan kirjat sulle joku päivä vaikka sen rooibos-teen merkeissä! ;)

    P

    VastaaPoista
  2. Kyllä vaan, Lornan kirjoista minunkin sysäys henkiselle tielle lähti :). Kävin jo ostamassa Kirjatorilta 'lahjakirjoja' ;D <3

    -Tikru

    VastaaPoista
  3. Luen tätä vasta nyt. Kiitos itsellesi ihanasta seurasta! Minulle tapahtuma oli suuri kokemus, erityisen tärkeä oman kysymyseni ja siihen saamani vastauksen vuoksi.

    Olet tärkeä valo-ystävä!

    ulla

    VastaaPoista
  4. Ihanaa saada jakaa kokemukseni jonnekin :) Ensimmäisen kerran kuulin Lornasta ja Enkeleitä hiuksissani - kirjasta, kun luin lehteä (en muista enää mitä lehteä), työpaikkani kahvipöydän äärellä ja näin mainoksen kirjasta. Muistan että kirja vaikutti silloin jo minusta mielenkiintoiselta ja kiehtovalta mutta unohdin sen sitten kuitenkin myöhemmin. Tämä tapahtui muistaakseni 2012 - 2013 vaihteen tietämillä, ehkä. Viime vuoden lokakuussa olimme sitten mieheni kanssa kirjastossa ja kuin sattumalta ohittaessani kirjahyllyjä, juuri tämä kirja kiinnitti huomioni. Enkeleitä hiuksissani osui silmiini ja muistin heti, että kirja oli se joka oli herättänyt mielenkiintoni jo aiemmin. Tietenkin lainasin sen. Kotona innostuin kirjasta kovin, se oli aivan ihanaa luettavaa. Luin sitä eräänä päivänä sohvalla maaten ja jossain vaiheessa nousin ja menin keittiöön, jossa mieheni istui pöydän ääressä lukemassa omia kirjojaan. Minut nähdessään hän rupesi nauramaan ja kehotti katsomaan peiliin. Menin eteisen peilin eteen ja näin että minulla oli höyhen hiuksissani! Hämmästyin todella ja nauroin myös. Riensin olohuoneeseen hakemaan kirjan ja näytin miehelleni mitä olin juuri ollut lukemassa ennen keittiöön tuloa. Enkeleitä hiuksissani. Hän oli yhtä mykistynyt kuin minäkin, ja ilahtunut myös samalla. :) Mikä vaikuttaa sattumalta, ei välttämättä olekaan sitä. Minä ainakin haluan uskoa ja uskonkin. :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan mahtava kokemus ja jälleen erittäin hyvä osoitus siitä, että taivasjoukoilla on kyllä huumorintajua :D
      Nyt ehdottaisin, että pyydät mielessäsi suojelusenkeliltäsi ja henkioppaaltasi, että he ohjaavat sinulle sopivassa tahdissa lisää tietoa sekä ne oikeat ihmiset tiellesi, jotka tuovat sinulle oikeita asioita (vertaistukea, tietoa, toimivat peileinä tai mitä ikinä). Ja saatpa huomata, että näin tapahtuu, juuri oikealla tavalla ja hetkellä!
      Olen iloinen puolestasi <3

      -Johanna

      Poista