tiistai 18. lokakuuta 2011

Omatien kulkija!

Tulin käymään blogissa ja huomasin heti, että kävijätilastoissa oli tapahtunut selvä ponnahdus ylöspäin. Yleensä blogissa käy päivittäin 1-10 katsojaa, nyt oli useampi kymmenen käynyt. Tilastoista selvisi, että paljon kävijöitä tuli toisen blogin kautta. Tuossa toisessa blogissa on ilmeisesti kirjoitettu minun blogistani jotain, mutta koska se on salattu blogi, en pääse sitä itse lukemaan (näin vain linkistä kirjoituksen otsikon, joka viittasi mun blogiini).
Joten jos Omatie-blogin kirjoittaja näet tämän, niin otatko yhteyttä minuun tievaloon@hotmail.com. Olisi kiva kuulla, että ollaanko siellä kanssamatkailijoita vai kriitikoita. Ainakin monta kiinnostunutta kävijää oli tullut, ja lähtökohtaisesti se on aina minulle kiva asia. Kiinnostaa vaan tietää, että millä mielellä sieltä on käyty!


Ilolla ja Valolla,


J.

2 kommenttia:

  1. Julkaisin alunperin "Uskon"- kirjoitukseni suljetussa Oma Tie- blogissamme, ja ystävien rohkaisemana viimein sitten julkisessa Uusi yhteys- blogissa. Ainakin itse olen käynyt seuraamassa täällä, onko kukaan kommentoinut uskontunnustustani :).
    Itse heräsin unestani puolisen vuotta sitten, ja matka valooni on käynyt todella nopeasti ja väkevästi. Joten pystyn hyvinkin ymmärtämään, minkälaiset valaistumisen fiilikset sinullakin jylläävät!

    VastaaPoista
  2. Ja näin hienosti tämäkin uteliasta mieltä kutkuttanut asia selvisi! Kiitos Titta, ja tässä yhteydessä kiitän myös teksti lainasta, se oli hyvä ja kolahti minuun!

    Seuraan jatkossakin teidän Uusi Yhteys-blogia, ihanaa matkaa sinulle!

    J.

    VastaaPoista