perjantai 27. heinäkuuta 2012

Olympiatuli-meditaatio

(Lue postaukseni tästä olympialaisiin liittyvästä merkityksestä pari viestiä taaksepäin.)

Tein tänään itse tuon olympiatuleen liittyvän "meditaation" ja se oli ihana kokemus! Olin töissä ja tein sen hyvin nopeasti, ehkä noin 5 minuuttia meni siihen. Aloin jo toivoa, että olisin jossain muualla ja voisin nauttia energiasta pidempäänkin. Saatoin tuntea hyvin voimakkan energian, joka liittyi paljon varmasti juuri siihen, että niin moni sielu ympäri maapallon on liittynyt tuohon samaan energiaan. Energia oli lämmintä, sykkivää, ihanaa. Näin se suljetuissa silmissäni, kuin sykkivänä kukkana, joka hengittää sisään ja ulos. Voimallista, voimallista.

Ja tänään...


          on pakko


                    katsoa
                            
 
                              ne avajaiset,


                                        ja olympiatulen sytytys.


Siis minun on pakko.
Tahdon aistia kaiken reaaliaikaisesti. Valon ja Rakkauden leviämisen läpi ihmissydänten, planeettamme kautta koko galaksiin ja Universumiin.
Tämä on tärkeä hetki.

Kunpa kaikki ymmärtäisivät mikä voima näillä näkymättömillä asioilla on. Vaikka emme näe niitä  silmin, kuule korvin, tunne ihollamme, haista nenällämme, maista kielellämme... se ei tarkoita etteikö sitä ole olemassa. Aistimme vain ovat riittämättömät juuri nyt. En tiedä mikä on se aisti, jolla aistin energian ja voiman äskeisen lyhyen meditaation aikana. Sydämeni tunsi sen, henkeni ja sieluni tunsi sen.

Vain tehkää se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti