sunnuntai 19. elokuuta 2012

Keijujuttuja



Heräsin tänään aamulla aikaisin päänsärkyyn. Näin ei todellakaan käy kovin usein ja muistin heti kouluttajan sanat perjantaiselta kurssilta: Muistakaa juoda paljon vettä! Jos saatte päänsäryn tämän illan jälkeen, tiedätte että olette juoneet liian vähän. Myös energiahoidossa käyvää asiakasta on aina muistutettava juomaan paljon vettä.
Tässä energiatason työskentelyssä siis aineenvaihdunta vilkastuu, tapahtuu puhdistumista ja kaikkea ja tarvitaan vettä huuhtomaan. Minun kurssi-energia-avautumis-myllerrykseni jatkui eilen koko päivän hyvin voimakkaana ja todentotta unohdin juoda riittävästi, ja se kai siellä päässä aamuvarhaisella jyskytti. Ekaa kertaa elmässäni sain päänsäryn pois ihan vain juomalla vettä, ilman Buranaa. Tämä onnistui ensin, mutta myöhemmin iltapäivällä särky tuli takaisin ja sitten otin jo yhden pillerinkin. Mutta olen muistanut hyvin juoda nyt vettä koko päivän (ja enemmänkin saisi varmaan juoda..)

Meillä oli äsken mielenkiintoinen keskustelu tyttöjeni kanssa, kun peittelin heitä sänkyyn. Puhuimme keijuista ja enkeleistä. Keskimmäiseni sanoi, että keijuja on olemassa ja näytti käsillään minkä kokoisia ne on. Kysyin, että oletko nähnyt keijuja, mihin hän sanoi että "en, mutta mä olen nähnyt värejä nurmikolla". Näistä väreistä puhuttiin sitten hetki ja palattiin taas keijuihin. Isosisko yritti sanoa että hän ei usko että keijuja on olemassa, mihin pikkusisko tokaisi, että "onpas erilaisia keijuja olemassa!" Kysyin, että millaisia erilaisia. Keskimmäinen vastasi epäröimättä, että "reittikeijuja!" Kun ihmettelin, että mitäs ne on, hän kertoi että reittikeijut opastaa oikean reitin, jos on vaikka eksynyt. Ahaa, minä sanoin ja kysyin, että onko hän nähnyt reittikeijun. "Olen, silloin kerran kun oltiin metsässä mustikoita poimimassa". Se olikin sellainen reissu, että koko muu perhe poimi mustikoita ja tämä keskimmäinen haahuili omissa haaveissaan metsässä. Kysyin vielä, että miten reittikeiju opastaa, johon hän kertoi että maahan tulee kengän jälkiä, mitä pitää seurata.
En tiedä, oliko tuossa todenperäisyyttä yhtään, mutta mielenkiintoinen keskustelu silti.

Nyt alan valmistautua ihka ensimmäiseen kaukohoitooni, jonka teen siis harjoitushoitona ystävälleni. Jänskää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti